U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Onze apotheek

 

Van harte welkom op de website van Apotheek Eelde Paterswolde! We vormen samen met Ter Borch en Apotheek Medisch Centrum Peize een cluster van apotheken en werken nauw samen met de huisartsen en andere zorgverleners in de buurt. Doordat we een cluster vormen, zijn uw gegevens in al onze drie vestigingen inzichtelijk. Handig, want hierdoor kunnen we gebruik maken van de uitgebreide expertise die bij de verschillende vestigingen aanwezig is. Zo bereiden we vanuit een van onze vestigingen alle op maat gemaakte geneesmiddelen en is er altijd wel een assistente beschikbaar voor advies van gebruik van incontinentiemateriaal, gebruik van inhalatiemedicatie etc. Onze assistentes zijn afwisselend werkzaam in de verschillende vestigingen. U kunt bij ons terecht voor geneesmiddelen en handverkoopartikelen, maar ook voor advies en begeleiding rondom uw geneesmiddelengebruik. Om up-to-date te blijven volgen we regelmatig bijscholing. Daarnaast heeft elke assistente ook haar eigen aandachtsgebied.

We vinden het belangrijk om patiënten zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. De doelgroep van onze apotheek heeft een actief en druk leven. We hebben daarom getracht ons assortiment genees- en zelfzorgmiddelen af te stemmen op de inwoners van de wijken om ons heen, zodat u meestal de medicatie direct mee kunt nemen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid medicatie 24/7 via onze afhaalkluis geleverd te krijgen zodat u niet aan onze openingstijden gebonden bent. Deze afhaalkluis bevindt zich aan de voorzijde van onze apotheek. Voor een gesprek onder vier ogen hebben wij een aparte spreekkamer. Heeft u extra zorg nodig, bijvoorbeeld vanwege een beperking, een ernstige aandoening of door persoonlijke omstandigheden? Geef het aan ons door, zodat we u ook in deze situaties zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Regelmatig worden wij getoetst door een onafhankelijke instantie en van tijd tot tijd zal uw mening ook worden gevraagd. Mocht u niet tevreden over ons zijn, of heeft u een idee hoe we ons werk kunnen verbeteren, laat u ons dit dan weten?

Apothekers
Mw. T. van der Veen
Dhr. J.P. van Brussel
Dhr. N. Weijer
Mw. D. Eikelboom
Mw. I.M.E. Boiten

Service Apotheek Eelde Paterswolde

Copyright © 2020 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP