Herhaalrecepten

Afhaal- en bezorgtijden
Indien herhaalrecepten voor 12.00 uur zijn aangevraagd bij uw huisarts, kunt u deze de volgende werkdag na 11.00 uur afhalen in uw apotheek. Evt. bezorging vindt ook een dag later plaats.

Indien herhaalrecepten na 12.00 uur zijn aangevraagd bij uw huisarts, kunt u deze 2 dagen later na 11.00 uur afhalen in uw apotheek. Evt. bezorging vindt ook 2 dagen later plaats.

Herhalen van medicatie via de apotheek

Artsen schrijven soms een grotere hoeveelheid medicatie voor dan u wettelijk gezien van de apotheek mee mag krijgen. Het restant wordt dan op een herhaalrecept gezet, die u als de geneesmiddelen bijna op zijn weer in kan leveren. Dit hoeft niet aan de balie te zijn, maar kan ook (liever zelfs) op de eigen website worden ingevuld en aangevraagd.

Kies hieronder uw apotheek om uw herhaalrecept aan te vragen:

- Herhaalrecepten Acacia Service Apotheek
- Herhaalrecepten Edesche Apotheek 
- Herhaalrecepten apotheek Veldhuizen
- Herhaalrecepten apotheek Rietkampen
- Herhaalrecepten apotheek Weideman

Herhaalrecepten worden normaalgesproken bij de (huis)arts aangevraagd voor medicatie die langere tijd moet worden gebruikt. De edese apotheken zijn gestart om de aanvraag van herhaalmedicatie over te nemen van de huisarts. Met de meeste huisartsen zijn er afspraken hierover. De artsen geven aan welke medicatie door de apotheek herhaald mag worden. Op het etiket van de het geneesmiddel verschijnt dan een herhaalnummer. Dit kan via het telefoonnummer van de herhaalreceptenlijn (staat ook op het etiket) aangevraagd worden, maar ook via de website van de apotheek (klik op de link hierboven) of uw smartphone. 

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
TOP