U heeft nog geen producten in uw winkelmand

De herhaalservice


De Herhaalservice biedt het meeste gemak als het gaat om het herhalen van medicijnen. U hoeft namelijk niet meer zelf een herhaalrecept aan te vragen: Apotheek Ebbingepoort doet dit voor u. Wij vragen tijdig een nieuw herhaalrecept voor u aan bij uw huisarts. Deze stuurt het recept vervolgens retour naar de apotheek waar de geneesmiddelen worden klaargemaakt. Ongeveer een week voordat uw medicijnen op zijn, krijgt u van ons een e-mail dat uw nieuwe voorraad klaar staat. U bepaalt zelf wanneer u deze medicijnen ophaalt. 

Veilig
Naast het gemak dat uw apotheek uw herhaalmedicatie bijhoudt, aanvraagt en voor u klaar zet, geeft de herhaalservice een extra controle op het juiste gebruik. Doordat de geneesmiddelen automatisch voor u worden klaargezet, merken we of u wellicht te weinig of te veel gebruikt. Daarnaast is de herhaalservice veilig. Met de service kan de apotheker uw totale gebruik bij elke herhaalaflevering evalueren.

Nieuwsgierig?
Wilt u weten of de herhaalservice iets voor u is? Vraag hier dan naar bij uw volgende apotheekbezoek. We leggen u de mogelijkheden direct uit en kijken meteen of de herhaalservice bij u past. 

Gratis
Aan de herhaalservice zijn geen kosten verbonden.

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP