U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Onze apotheek


''Kern, centrum voor gezondheid''

Service Apotheek Duiven is gevestigd in het moderne gezondheidscentrum "Kern" dat ruimschoots aan alle eisen voldoet om zorg te verlenen in de breedste zin van het woord. En daar zijn wij best trots op.
Persoonlijk, betrokken en deskundig! Dat zijn onze kernbegrippen van waaruit wij onze zorg en service verlenen. Binnen "Kern" kunnen wij hier nog beter invulling aan geven: door intensievere samenwerking met andere zorgverleners, door moderne apparatuur (apotheekrobot) en door de Serviceformule voor zelfstandig apothekers willen wij het begrip zorgverlenen op een hoger plan zetten.

Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van medicijnen en het begeleiden van het gebruik ervan. Ook voor zelfzorgmedicijnen, medische hulpmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Apothekers
AEC van der Geest- Hoppenbrouwers
BAA van Bindsbergen - Hueskes 

Service Apotheek Duiven

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP