U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons


In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is op elke dinsdag van 9.00 tot 12.00 uur.
  U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.
 • Inzage in uw Medicatie
  Deze apotheek is aangesloten bij de Stichting Open Zorginformatiesysteem Waalwijk en Omstreken. 
  Deze stichting beheert in opdracht van apothekers in de regio Waalwijk en Omstreken een digitaal netwerk van apotheken: het Open Zorginformatiesysteem Waalwijk en Omstreken.
  Dit systeem biedt aangesloten apotheken de mogelijkheid gegevens over uw geneesmiddelgebruik bij uw eigen apotheek op te vragen. Dit is van belang als u niet in de eigen apotheek kunt komen, bijvoorbeeld tijdens de avond, nacht en weekenddiensten. Zo kan de waarnemende apotheek controleren of een nieuw geneesmiddel samen gebruikt kan worden met middelen die u nu gebruikt volgens de computer van uw eigen apotheek. Ook waarschuwt het systeem indien bij uw apotheek allergieën of aandoeningen bekend zijn die het gebruik van bepaalde geneesmiddelen uitsluiten. Deze informatie helpt de kans op onnodige fouten door verkeerde geneesmiddelen (combinaties) te verminderen. 
  Indien u niet wilt dat een andere apotheek inzage krijgt in de door u bij ons opgehaalde gegevens, laat dit dan weten vóór het aanbieden van het recept. U kunt in dat geval een bezwaarformulier tekenen en dan worden uw gegevens voor andere apotheken afgeschermd.
  Stel gerust uw vragen en schroom niet ook naar een apotheker te vragen!

 

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP