U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Via uw persoonlijke pagina medicijnen herhalen


Op de website van de apotheek krijgt u na registratie toegang tot een persoonlijke pagina. Op deze pagina kunt u onder meer uw medicatieoverzicht inzien, op de hoogte blijven van het laatste nieuws en geneesmiddelen herhalen.

Eerst registreren
U kunt zich registreren met DigiD met SMS-code. Dit heeft als voordeel dat u de identificatie in de apotheek kunt overslaan en direct veilig aan de slag kunt. Heeft u geen DigiD met SMS-code dan kunt u zich registreren met uw e-mailadres en een wachtwoord. Vervolgens moet u zich identificeren in de apotheek met een geldig identiteitsbewijs. Een medewerker zorgt dan dat u online toegang krijgt tot uw gegevens. We willen namelijk echt zeker weten dat alleen u en niemand anders uw medicatiegegevens kan inzien. Eenmaal geregistreerd heeft u onbeperkt toegang tot uw persoonlijke pagina. Om u te registreren kunt u hier klikken.

Afhalen bestelling
Indien u op werkdagen voor 12.00 uur een bestelling plaatst dan is deze de eerstvolgende werkdag af te halen na 15.00 uur. Bestellingen op vrijdagmiddag en in het weekend liggen vanaf dinsdagmiddag voor u klaar.

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP