U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Afhaalkluis Albert Heijn Stationskwartier

Uw medicijnen afhalen in het weekend of tijdens het boodschappen doen?
Dat kan door de samenwerking tussen uw ACY-apotheek en Albert Heijn Stationskwartier. Bij de ingang van de Albert Heijn staat een afhaalkluis waar u uw medicijnen af kunt halen. Dit heeft meerdere voordelen voor u:

 • Geen wachttijden
 • Ophalen in het weekend of ’s avonds
 • Uw medicijnen tijdens het boodschappen doen ophalen

Hoe kunt u gebruik maken van de afhaalkluis?

 1. Inschrijven
  U kunt zich via het inschrijfformulier bij ons inschrijven voor de afhaalkluis.
  Apotheek Ebbingepoort inschrijfformulier 
  Apotheek Brun Aqua inschrijfformulier
  Apotheek de Wetering inschrijfformulier
  Apotheek IJsselmuiden inschrijfformulier
 2. Medicijnen klaarzetten
  Als we een recept ontvangen gaan we uw medicijnen klaarmaken. Na het klaarmaken worden uw medicijnen in de afhaalkluis geplaatst. LET OP: Recepten die voor 12.00 uur zijn aangevraagd, worden binnen twee werkdagen in de afhaalkluis geplaatst
 3. Afhaalcode via e-mail
  Zodra uw medicijnen in de afhaalkluis worden geplaatst ontvangt u een gratis e-mail. In deze mail staat een afhaalcode.
 4. Medicijnen ophalen uit de afhaalkluis
  U kunt uw afhaalcode invoeren op het scherm van de afhaalkluis. Na het invoeren van de code vraagt de kluis om uw geboortedatum. Als u deze invoert, zal er vervolgens een vak opengaan in de kluis. In dit vak liggen uw medicijnen. Deze kunt u nu uit de kluis pakken. Vervolgens drukt u op “OK” op het scherm, om te bevestigen dat u het vakje heeft leeggemaakt.

Kan alles in de afhaalkluis?
Helaas, niet alle medicijnen kunnen in de afhaalkluis. De volgende uitzonderingen kunnen niet via de kluis opgehaald worden:

 • Medicijnen die in de koelkast bewaard moeten worden
 • Geneesmiddelen die u voor de eerste of tweede keer krijgt
 • Grote pakketten (bijvoorbeeld incontinentiemateriaal).

Wat als uw medicijn niet vergoed wordt?
Het kan zijn dat uw medicijn niet vergoed wordt uit de zorgverzekering. Wij leggen uw medicijn dan wel in de afhaalkluis. U ontvangt achteraf een rekening van ons.
Bij het inschrijven geeft u uw rekeningnummer door voor een automatisch incasso. Heeft u dit nog niet gedaan? Dan vragen wij u dit alsnog te doen. Automatische incasso’s worden de volgende maand omstreeks de 22e afgeschreven. Bent u het niet eens met een incasso? Neem dan contact met ons op. Samen komen we tot een oplossing.

Hoe lang blijven uw medicijnen in de afhaalkluis liggen?
Uw medicijnen blijven een week in de afhaalkluis liggen. We sturen u na drie dagen een herinneringsmail dat uw medicijnen nog in de afhaalkluis liggen. Een week na het plaatsen in de kluis worden uw medicijnen mee teruggenomen naar uw voorkeursapotheek. U kunt ze dan bij uw voorkeursapotheek ophalen.

Vragen of opmerkingen
Als u vragen heeft over het gebruik van de kluis horen wij dat graag. Ook met vragen over medicijnen die u via de kluis heeft gekregen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP