U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Afhaalkluis
  Lukt het u niet zelf om binnen de openingstijden naar onze apotheek te komen? Dan kunt u uw medicijnen afhalen in de onze afhaalkluis op locatie De Kroonsteen 1 van Gezondheidscentrum de Kroonsteen. U kunt zich aanmelden voor deze service in de apotheek.

 • Herhaalservice
  Wanneer u chronisch medicatie nodig hebt, kan het makkelijk zijn om gebruik te maken van de herhaalservice. Wij vragen dan voor u de herhaalrecepten aan bij de huisarts en zetten uw medicatie op tijd voor u klaar. U ontvangt een berichtje wanneer u de medicatie kunt afhalen. Neem gerust contact op en meld u aan voor deze service.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is elke werkdag van 09.00 tot 10.00 uur.
  U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

 • Medicatiebegeleiding
  Wanneer u met uw recept van een arts in de apotheek komt, is het een van onze taken om te zorgen dat u het juiste geneesmiddel krijgt. Daarnaast controleren wij of de voorgeschreven hoeveelheid en de dosering juist zijn. Ook kijken we of het voorgeschreven medicijn geen problemen veroorzaakt met andere medicijnen, een eventuele allergie of aandoening waar u aan lijdt. De computer helpt ons voor een groot deel met deze controles, maar het blijft van groot belang dat een gediplomeerd apothekersassistent deze werkzaamheden uitvoert. Tevens worden alle recepten aan het einde van de dag gecontroleerd door een van onze apothekers, die eventueel noodzakelijke actie onderneemt bij onvolkomenheden.

  Om onze medicatiebegeleiding optimaal te kunnen uitvoeren, is het belangrijk dat wij op hoogte zijn van uw persoonsgegevens, overgevoeligheden en uw medicijngebruik. Ten behoeve van de medicatiebegeleiding sturen wij bovendien uw medicatiegegevens door naar uw huisarts. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan kunt u dit aan ons kenbaar maken.

 • Uitleenservice
  Indien gewenst kunt u bij ons een bloeddrukmeter huren. Vraag er gerust naar in de apotheek.

 • Ondersteuning thuis
  Patiënten die het lastig vinden om steeds zelf te moeten uitzoeken wanneer welk medicijn ingenomen moet worden of patiënten die geregeld een medicijn vergeet helpen wij in de vorm van het uitzetten van de medicijnen in medicatierollen. In overleg met uw huisarts verpakken wij uw medicijnen zo dat het voor u gemakkelijk wordt om op het juiste tijdstip de juiste geneesmiddelen in te nemen. Vergissingen zijn dan bijna niet meer mogelijk.

 • Uw persoonsgegevens: onze zorg
  Wanneer u ons bezoekt, geeft u persoonsgegevens door zoals uw naam, adres, telefoonnummer, et cetera. Deze gegevens worden in een dossier verzameld. Daarin zitten bijvoorbeeld ook gegevens in over medicijngebruik, intolerantie of allergieën. Ook dit zijn persoonsgegevens. Al onze medewerkers hebben getekend voor geheimhoudingsplicht. Dat betekent onder andere dat alle informatie die wij van u hebben, vertrouwelijk wordt behandeld. In de folder "Uw persoonsgegevens onze zorg" uitgegeven door het gezondheidscentrum kunt u lezen op welke manier uw persoonsgegevens in ons gezondheidscentrum zijn beschermd. De folder vindt u in het folderrek in de centrale hal of u kunt de folder lezen op de website www.gcsamengezond.nl kopje privacy.
Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP