Herhaalservice

De Herhaalservice is de meest eenvoudige oplossing als u voor langere tijd medicijnen gebruikt. Wij zorgen, in overleg met uw huisarts, dat uw medicijnen op tijd klaarstaan. Daar hoeft u zelf niets voor te doen. U krijgt van ons bericht zodra u de medicatie kunt ophalen of wanneer wij deze bij u thuisbezorgen.

Let op: deze Herhaalservice kunt u alleen gebruiken voor medicijnen die u met een vaste regelmaat gebruikt. Medicijnen die niet onder de herhaalservice vallen, zoals crèmes of medicijnen die u niet chronisch gebruikt, vraagt u op een van de andere manieren aan.

Aanmelden voor de automatische herhaalservice kan middels onderstaand formulier. Aanmelden kan ook telefonisch of in de apotheek. Het is praktisch als u ook meteen uw huidige voorraad medicijnen doorgeeft (welke medicijnen heeft u nog en hoeveel), zodat daarmee rekening gehouden kan worden.

Persoonlijke gegevens


Welke geneesmiddelen gebruikt u?


Het is praktisch als u ook meteen uw huidige voorraad medicijnen doorgeeft (welke medicijnen heeft u nog en hoeveel), zodat daarmee rekening gehouden kan worden.

Vul hier uw vraag of opmerking in


Disclaimer: Dit formulier is niet voor het bestellen van herhaalmedicatie. Met dit formulier meldt u zich aan voor de herhaalservice. Voor het bestellen van herhaalmedicatie, klik hier.