U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Leef!

Leef! is het gratis magazine van Service Apotheek. Vier keer per jaar ligt er in uw Service Apotheek een nieuw nummer van dit inspirerende magazine voor u klaar. Met openhartige interviews met bekende en onbekende Nederlanders. Antwoord op uw medische vragen. Heldere, eerlijke informatie over gezondheid en geneesmiddelengebruik. Kans op gratis boeken, gadgets en onvergetelijke uitstapjes. Een puzzel waarmee u leuke prijzen kunt winnen, tips en nog veel meer...

Nieuwsgierig? Ga naar uw Service Apotheek voor het nieuwste nummer. Of lees Leef! magazine online. 

Apotheker en specialist in digitale apotheekzorg Claudia Rijcken

“E-health kan een sterke aanvulling zijn voor het

goed gebruik van medicijnen.”

Digitale informatie over uw hartslag, bloeddruk of insulinegehalte delen met uw zorgverlener. Dat kan enorm handig zijn! Uw apotheker kan dan bijvoorbeeld zien of uw medicijnen effect hebben of kan eventuele bijwerkingen eerder signaleren en uw medicijngebruik hierop aanpassen. “Een uitkomst voor mensen die veel geneesmiddelen gebruiken!”

Archief Leef!


Bent u op zoek naar een vorige uitgave van Leef! magazine? De laatste edities hebben wij voor u op een rijtje gezet! Zo kunt u online alle artikelen nog eens rustig nalezen. Klik hier.

Leef! Voordeelcheques

Profiteren van aantrekkelijke kortingen?

Gebruik de voordeelcheques uit Leef! 101 of print ze hier.

U krijgt o.a. korting op SAM Bloeddrukmeter, Vichy, SAM Vitamine-B complex forte, Leefit Oogdruppels, SAM Reisset, Becel ProActiV en SAM Visolie. 

Thema e-health


Digitale zorg als aanvulling

Apotheker Evianne van der Kruk, Service Apotheek Stelle en Service Apotheek de Murene:

“Het thema van deze Leef! is e-health: het gebruik van digitale hulpmiddelen om de reguliere gezondheidszorg aan te vullen en te verbeteren. Achter de schermen van uw Service Apotheek werken we hard om de zorg en dienstverlening te verbeteren, ook met behulp van e-health.! Het helpt ons om de mensen thuis extra service en begeleiding te bieden én om beter zicht te krijgen wie er extra zorg nodig heeft. Natuurlijk vervangt e-health het bestaande

persoonlijke contact niet. Dit blijft nodig en daarom bent u altijd welkom in uw Service Apotheek!”

Johnny de Mol

“Ik heb een zwak voor kwetsbare mensen.”

Succesvol presentator Johnny de Mol heeft inmiddels zijn veertigste levensjaar bereikt. Hét moment voor hem om terug te blikken en vooruit te kijken. Hij vertelt over zijn stichting Het Vergeten Kind, hoe hij aan de slag ging voor vluchtelingen en zijn nieuwe theatershow ‘Hier is de Mol!’. Lees het interview en maak kans op tickets voor de show! 

Prijswinnaars

In iedere Leef! maakt u kans op leuke prijzen; van boeken en gadgets tot vrijkaartjes voor onvergetelijke uitstapjes. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

Puzzel

Puzzel mee voor het goede doel. In 2019 gaat de meeropbrengst van de vier puzzels naar het stichting Stichting Ambulance Wens. Klik hier voor de puzzel.

Actie Leef! Magazine


Als trouwe lezer van Leef! magazine profiteert u van acties die speciaal voor u zijn samengesteld. In deze editie maakt u kans op gratis kaartjes voor de 50plusbeurs! Kans maken? Klik hier. 

EEN GREEP UIT ONS ONLINE ASSORTIMENT

Copyright © 2019 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP