U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.
  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

  Gelijktrekservice
 • Het voorraadbeheer van uw medicatie is niet altijd even makkelijk, zeker niet als er regelmatige wijzigingen zijn. Wij denken graag met u mee en kunnen voor u passende aantallen leveren zodat alles weer gelijkloopt. Vraag om het gelijktrekformulier

 • Makkelijk uw geneesmiddelen herhalen
  Uw tijd is kostbaar, om eenvoudig uw geneesmiddelen te kunnen herhalen bieden wij verschillende mogelijkheden. Wij kunnen u zelfs een bericht sturen als uw bestelling compleet is. Zo hoef u nooit lang te wachten op uw medicatie. Kijk voor meer informatie op onze website onder het kopje recept herhalen voor herhaalservice, WhatsApp-je receptje en het ophaalbericht. 

EEN GREEP UIT ONS ONLINE ASSORTIMENT

Copyright © 2019 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP