U heeft nog geen producten in uw winkelmand

De Rôner Apotheek neemt maatregelen ivm COVID-19 (corona) virus

Zeer geachte client van De Rôner Apotheek,

In heel Nederland zijn extra maatregelen nodig om verspreiding van het COVID-19 (corona) virus tegen te gaan. De apotheek heeft een belangrijke plek in de gezondheidszorg en daarom doen wij er alles aan om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen. Vanaf vandaag zal uw apotheek daarom op een andere manier werken dan u gewend bent. De volgende maatregelen zijn genomen:

  • Om meer fysieke afstand te creëren maken wij enkel nog gebruik van het dienstloket dat u aantreft bij de voor/hoofdingang van het gezondheidscentrum.  In de apotheek komen veel verschillende mensen, waaronder hoog risico patiënten, kwetsbare ouderen en mensen die zelf óók werkzaam zijn in de gezondheidszorg. Door de fysieke afstand tussen de mensen te vergroten, dragen we bij aan een verdere vertraging van de overdracht van het virus.
  • We proberen de contactmomenten en de uitleg zo kort mogelijk te houden. Natuurlijk blijft u bij ons welkom voor overleg, uitleg en vragen. Deze beantwoorden wij het liefst telefonisch. Ook privacy gevoelig onderwerpen die normaal gesproken in de spreekkamer plaats vinden, zullen we nu telefonisch bespreken.
  • Er wordt geen contant geld aangenomen. Er kan (liefst contactloos) per pin afgerekend worden.
  • We begroeten elkaar zonder handen te schudden.
  • De normale openingstijden worden gehanteerd.
  • We proberen zoveel mogelijk via de afhaalkluis (Servilocker) te werken.

Wat te doen bij verkoudheidsklachten en/of koorts?
Blijf thuis, ziek uit en zorg dat u anderen niet besmet. Houd dus afstand tot andere mensen. Kom niet naar de apotheek. Heeft u vragen voor de apotheek, of heeft u medicatie nodig, bel ons dan.

Tot slot
Onze assistentes en medewerkers zetten zich elke dag in om onze cliënten van goede kwalitatieve farmaceutisch zorg te voorzien. Ook in deze roerige tijd zullen ze, met bovengenoemde maatregelen en zolang hun eigen gezondheid het toelaat, deze goede zorg proberen te blijven leveren. We hopen daarom op uw begrip voor deze maatregelen.

Met vriendelijke groet,

Drs. R.E Rozenbaum & Drs. R Kuipers, apothekers
De Rôner Apotheek

De Rôner Apotheek

Actuele wachttijd

De huidige wachtijd is 00

Openingstijden

ma 08:00 uur - 17:30 uur
di 08:00 uur - 17:30 uur
wo 08:00 uur - 17:30 uur
do 08:00 uur - 17:30 uur
vr 08:00 uur - 17:30 uur
za 09:00 uur - 13:00 uur

Uw apotheker(s)

R.E. Rozenbaum

BIG-nummer: 99913677317

R. Kuipers

BIG-nummer: 59049227517

Copyright © 2020 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP