U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt. Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar

 • Herhaalservice
  De herhaalservice is een eenvoudige oplossing als u voor langere tijd dezelfde medicijnen gebruikt. In overleg met uw arts zorgen wij ervoor dat uw medicijnen op tijd klaarstaan. U hoeft dus geen herhaalrecepten meer aan te vragen. U ontvangt een bericht wanneer u uw medicijnen kunt ophalen of wanneer deze bij u bezorgd worden.

  Interesse in de herhaalservice? Klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.

 • Medicijn Afhaalservice
  U kunt uw medicijnen ook ophalen buiten onze openingstijden. Dit kan zonder bijkomende kosten bij de Medicijn Afhaalautomaten in de Jumbo in Wilnis (dagelijks tijdens openingstijden) of bij apotheek De Ronde Venen in Mijdrecht (24/7), Wilnis-Dorp Medisch Centrum (24/7) en Zuiderwaard Medisch Centrum (24/7). De afhaalautomaat wordt dagelijks gevuld met bestelde medicijnen. Klanten die zich aangemeld hebben voor deze service ontvangen een SMS of mail dat hun  bestelling klaarstaat in de Medicijn Afhaalautomaat en de daarbij behorende unieke code. Door deze code in te toetsen samen met de geboortedag en maand opent een deurtje van de afhaalautomaat en kunt u de bestelling er uithalen. Wilt u ook gebruik maken van deze service? Klik hier om te zien hoe het werkt en klik hier voor het inschrijfformulier.

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Indien u gebruik wilt maken van onze bezorgservice, klik dan hier voor de brievenbus verklaring.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur vindt plaats:
  - Apotheek de Ronde Venen op elke maandag van 10.00 tot 11.00 uur.
  - Apotheek Mijdrecht op elke donderdag van 10.00 tot 11.00 uur. 
  U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

 

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP