U heeft nog geen producten in uw winkelmand

 

Apotheek Service Wilnis - Dorp

In onze Service Apotheek werken farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.

Ons team is goed opgeleid. Apotheker specialisten, farmakundigen en apothekersassistenten. We volgen regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

             

 

In Wilnis-Dorp Medisch Centrum worden binnen twee uur medicijnen geleverd aan de balie, in de 24/7 afhaalautomaat of gratis thuis bezorgd. Zo hoef je niet te wachten aan de balie totdat je een keer aan de beurt bent. Stel dat er iemand voor je is met een moeilijker recept, dan hoef je niet te wachten totdat dit geheel afgehandeld is. Je krijgt snel uitleg en je beslist zelf waar en wanneer je medicijnen wilt hebben.

Wilnis-Dorp Medisch Centrum is geopend van: 
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur.

Herhaalservice van medicijnen die langdurig gebruikt worden op voorschrift van de arts vinden wij belangrijk. We willen graag op tijd aangeven dat er weer nieuwe voorraad nodig is vanwege de therapietrouw. Onregelmatig gebruik van chronische medicatie is niet de bedoeling en wij leggen graag het "hoe en waarom" uit van een medicijn. Wij bieden deze service standaard aan en de huisarts in Wilnis-Dorp Medisch Centrum staat geheel achter deze werkwijze.

We zijn continu bezig met de controle van wisselwerking en juiste dosis bij binnenkomst van nieuwe recepten van onze patiënten. Bij nieuwe patiënten kijken de apothekers standaard naar alle medicijnen die gebruikt worden en overleggen met de arts indien dit nodig is. Een veilig gevoel!

Inschrijven bij de apotheek is eenvoudig en wordt dezelfde dag verwerkt: https://www.wdmc.nl/apotheek-service/inschrijven-apotheek

                                                                                           

 

 

 

 

 

Copyright © 2020 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP