U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Innovatie in apotheek de Muiden

Innovatie in apotheek de Muiden

Om een grote stap richting de toekomst te zetten, gaan wij vanaf 17 mei de overstap maken naar grotendeels papierloos werken.

Dit is een nieuwe module in ons apotheeksysteem, waarmee het niet meer nodig is de recepten die digitaal binnenkomen eerst te printen. Het doel van deze nieuwe werkwijze is om een beter overzicht te hebben, doordat de recepten nu in een overzichtelijke digitale lijst staan in plaats van dat ze overal kunnen liggen. En het draagt natuurlijk bij aan een schoner milieu.

 

Maar zoals u weet, is alle verandering moeilijk. Wij hebben er alles aan gedaan om ons team voor te bereiden op deze enorme verandering, maar het zal toch wel even wennen zijn. Het zou dus kunnen dat u de eerste tijd iets langer zult moeten wachten. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

 

U kunt zelf ook meehelpen aan het gebruik van minder papier: heeft u al een Service Apotheek account en de Service Apotheek app? Hiermee heeft u namelijk altijd een digitaal medicatie-overzicht bij de hand!

 

Omdat steeds meer geneesmiddelen lastig te verkrijgen zijn en de zorgverzekeraars voor steeds meer medicijnen preferentie middelen aanwijzen, moeten wij helaas steeds meer artikelen voor u bestellen. Hierdoor lukt het niet meer om alle recepten voor chronische medicatie die voor 10 uur zijn aangevraagd de volgende werkdag na 11 uur klaar te hebben.

Vanaf nu zullen we de regel hanteren ‘de ene werkdag vóór 10 uur aangevraagd, de volgende werkdag ’s middags klaar/bezorgd/in de kluis’.

 

Apotheek De Muiden

Actuele wachttijd

De huidige wachtijd is 00

Openingstijden

ma 08:30 uur - 17:30 uur
di 08:30 uur - 17:30 uur
wo 08:30 uur - 17:30 uur
do 08:30 uur - 17:30 uur
vr 08:30 uur - 17:30 uur
za Gesloten
zo Gesloten

Lunchpauze tussen 12:30 uur en 13:30 uur

Uw apotheker(s)

mw. drs. A.M. Mulder

mw. drs. A.M. Mulder

BIG-nummer: 29051659817

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP