U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Zelftesten COVID-19 beschikbaar!

Zelftesten COVID-19 beschikbaar!

Wij hebben zelftesten COVID-19 beschikbaar! Deze kunt u kopen in onze Service Apotheek. Heeft u klachten? Kom dan niet naar de apotheek. 

 

Twijfelt u of heeft u vragen? Bel ons voor advies.

Heeft u hier belangstelling voor: Bel of mail ons ons dan, zodat we het voor u klaar kunnen zetten. Dit kan ook via de kluizenwand!

 

Belangrijk:

  • Heeft u coronaklachten, bent u in contact geweest met een besmet persoon of onlangs teruggekomen uit een risicogebied? Neem dan contact op met de GGD voor een afspraak op een GGD-testlocatie. Een zelftest is dan niet geschikt.
  • Een zelftest is een coronatest die uzelf thuis voor de zekerheid kunt afnemen. De zelftest is alleen nuttig als u GEEN coronaklachten heeft.
  • Krijgt u een negatieve uitslag? Dat is fijn! Maar het is geen vrijbrief om de geldende coronamaatregelen te negeren. Totdat de Rijksoverheid anders adviseert, gelden de maatregelen voor iedereen. Ook voor mensen die gevaccineerd zijn of negatief getest zijn. 
  • Krijgt u een positieve testuitslag en heeft u klachten? Dan heeft u COVID-19, de test is dan betrouwbaar. U moet direct in isolatie gaan en een test laten afnemen in de GGD-teststraat. De geldende coronamaatregelen blijven uiteraard van kracht. Volg hiervoor de richtlijnen van het RIVM en klik hier voor de informatiefolder over zelftest van de Rijksoverheid.

Klik hier voor het instructiefilmpje van de zelftest.

 

Apotheek De Muiden

Actuele wachttijd

De huidige wachtijd is 00

Openingstijden

ma 08:30 uur - 17:30 uur
di 08:30 uur - 17:30 uur
wo 08:30 uur - 17:30 uur
do 08:30 uur - 17:30 uur
vr 08:30 uur - 17:30 uur
za Gesloten
zo Gesloten

Lunchpauze tussen 12:00 uur en 14:00 uur

Uw apotheker(s)

mw. drs. A.M. Mulder

mw. drs. A.M. Mulder

BIG-nummer: 29051659817

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP