U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Recept herhalen

 

Als u langdurig medicijnen gebruikt, heeft u periodiek een nieuwe voorraad nodig. Dit kunt u telefonisch aanvragen, of langskomen in de apotheek.
Maar, wist u dat het aanvragen van herhaalrecepten nog gemakkelijker kan?

Aanvragen via het herhaal telefoonnummer
Telefonisch: 038 385 12 00 en dan doorkiezen receptenlijn (keuze 3). U krijgt een bandje te horen waarop u uw naam, geboortedatum en het middel plus de dosering kunt inspreken. De receptenlijn is 24 uur per dag bereikbaar. 

Online herhalen
Heeft u een persoonlijke pagina (account) op onze apotheekwebsite?
Dan vraagt u vanuit uw medicatieoverzicht gemakkelijk, snel en veilig herhaalrecepten aan nadat u bent ingelogd. 

De volgende middelen kunt u altijd online herhalen:

  • Medicijnen waar geen herhaalrecept voor nodig is, zoals de anticonceptiepil, insuline- en diabeteshulpmiddelen (teststrips en naalden).
  • Herhaalrecepten die u al in uw bezit heeft.
  • Zelfzorgproducten die u gebruikt en bij ons bekend zijn.

Wilt u een account aanmaken? Klik dan hier.

Herhalen via de app
Koppelt u uw account aan de Service Apotheek-app? Dan kunt u ook via de app eenvoudig recepten herhalen. U kunt de app ook gebruiken zonder account. Stuur dan een foto van uw recept of vraag een herhaalrecept aan met uw herhaalnummer. 

Afhalen bestelling
Indien u een bestelling heeft geplaatst voor 10.00 uur, kunt u deze de eerstvolgende werkdag afhalen vanaf 11.00 uur. Indien u de bestelling heeft geplaatst na 10.00 uur, dan kunt u deze na 2 werkdagen afhalen na 11.00 uur. Op deze manier kunnen uw arts en wij zorgvuldig uw recept(en) klaarmaken en kunnen desgewenst producten voor u bestellen.

Ook kunt u gebruik maken van de medicijn kluizenwand in de apotheek. U kunt dan na ontvangst van een SMS-bericht op uw mobiele telefoon op een zelfgekozen tijdstip (24 uur per dag) uw middelen ophalen. Indien u hier gebruik van wilt maken dient u zich hiervoor eenmalig in de apotheek aan te melden.


Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP