U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is op elke maandag van 10.00 tot 11.00 uur.
  U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
  • Medicatiebeoordeling
   Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

   Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

  • SMS en e-mail service
   U ontvangt een bericht van ons indien uw recept klaarligt in de apotheek. Om gebruik te maken van deze berichten service kunt u uw e-mail adres of mobiele telefoonnummer aan ons doorgeven.
Rijncoepel samenwerking
Apotheek Deltaplein werkt samen met lokatie zorgverleners in Voorschoten om de beste zorg te bieden.
Onze ambitie is om de kwaliteit van zorg te verhogen, de tevredenheid over de zorg in onze regio te verbeteren en de zorgkosten op een maatschappelijk aanvaardbaar niveau te houden. We zetten ons in 
voor tevreden cliënten.
Dat bereiken we door ketenzorg te bieden, kennis te ontwikkelen en te delen, vernieuwende zorgprogramma’s voor chronische aandoneningen. Daarbij staat de cliënt centraal. Door zelfmanagement te 
bevorderen, preventie te stimuleren en een onnodig beroep op de tweede lijn te voorkomen, beperkt de eerste lijn de kosten van zorg.
Onder Stichting Rijncoepel werkt het samenwerkingsverband Rijncoepel Voorschoten een aantal zorgverleners nog intensief samen. Voor een aantal chronische aandoeningen met een zorgprogramma zijn folders ontwikkeld.

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP