U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Coronavirus: welke voorzorgsmaatregelen neemt uw apotheek?

Coronavirus: welke voorzorgsmaatregelen neemt uw apotheek?

Coronavirus: welke voorzorgsmaatregelen neemt uw apotheek?

In verband met het coronavirus vragen wij u vriendelijk om, voor uw en onze veiligheid, de volgende maatregelen in acht te nemen bij contact met of een bezoek aan de apotheek.

Indien u last heeft van (neus)verkoudheid, hoesten, keelpijn of kortademigheid, verzoeken wij u om NIET in de apotheek te komen. Laat uw geneesmiddelen dan ophalen door iemand anders. Ook kunnen wij bij u bezorgen.

Voorzorgsmaatregelen

-Onze medewerkers volgen ten alle tijden de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Wij vragen u deze richtlijnen ook in acht te nemen.

-Onze medewerkers desinfecteren veel aangeraakte oppervlakten meerdere keren per dag, zoals deurklinken, volgnummersysteem apparaat, pinautomaat, stoelen, balies.

-Onze medewerkers wassen frequent de handen.

-In de apotheek willen wij u vragen een gepaste afstand aan te houden tussen personen, zowel bij onze medewerkers als bij onze andere klanten. Een gepaste afstand is minstens 1,5 meter, bij voorkeur houdt u twee meter afstand.

24/7 Afhaalautomaat

Uw medicijnen ophalen wanneer het u uitkomt, zonder wachttijden. Dat kan via onze afhaalautomaat. Zodra uw medicijnen klaarliggen ontvangt u een gratis SMS of e-mail met uw afhaalcode. Met deze code heeft u 24 uur per dag toegang tot uw geneesmiddelen en heeft u 72 uur de tijd om uw geneesmiddelen op te halen. Aanmelden of meer informatie? Laat het ons weten. Wij helpen u graag.

Betalingen in de apotheek

-Onze medewerkers stimuleren contactloos betalen en pinbetalingen. Kunt u niet anders dan contant betalen, dan verzoeken wij u het geld op de balie neer te leggen. Onze medewerker zal het wisselgeld ook terugleggen op de balie en niet in de hand geven. Op deze manier wordt lichamelijk contact vermeden.

Papieren recepten

- U kunt een recept direct naar ons laten sturen door de voorschrijver.

-Heeft u een papieren recept? Deel deze dan met ons VOOR u naar de apotheek komt. Zo hebben we meer tijd om dit recept te verwerken en hoeft u minder tijd in de apotheek door te brengen. Via onze apotheek app, whatsapp of email kunt u dit recept aanbieden. Vermeldt dan ook uw 06 nummer en email adres, dan krijgt u een bericht als uw recept klaar is. Het originele recept dient u in de apotheek in te leveren.

Bezorging

-U kunt uw geneesmiddelen laten bezorgen. Ook wanneer u een zwakkere gezondheid heeft en/of wilt u sociale contacten preventief vermijden, dan kunnen wij zonder extra kosten uw geneesmiddelen bij u thuis bezorgen. U hoeft dan niet in de apotheek te komen. Geef in dat geval graag tijdig aan dat u bezorging wenst, het liefst minimaal een dag van te voren.

-Bij spoedmedicatie (zoals antibiotica en pijnstillers) zullen we ons uiteraard inspannen voor bezorgen op de dag van ontvangst van het recept, mits de voorschrijver dit op het recept aangeeft.

-Onze bezorger zal bij u aanbellen bij een bezorging. Indien mogelijk zal onze bezorger de levering standaard via de brievenbus bezorgen. Als dit niet mogelijk is zal de bezorger het pakketje voor de deur neerzetten en afstand nemen. Als de deur niet opengedaan wordt, zal de bezorger het pakket mee terugnemen en een bericht achterlaten. U kunt dan contact opnemen met de apotheek voor een nieuw bezorgmoment of iemand dit pakket laten ophalen in de apotheek.

Levertermijnen

-Wij hanteren de normale aflevertermijnen en hoeveelheden van voorgeschreven medicijnen. Op dit moment is er geen noodzaak dat u een grotere voorraad (meer dan 3 maanden) van uw medicijnen in huis heeft.

-Paracetamol kunt u beperkt krijgen om de kans op toekomstige tekorten te verminderen en zodat we dit ook nog later kunnen leveren aan klanten die het echt nodig hebben.

Contact met de apotheek:

-Heeft u een vraag dat niet urgent is, stel deze dan per e-mail of whatsapp, zodat wij uw vraag op een voor ons passend moment kunnen beantwoorden.

 

 

Meer informatie over het coronavirus op apotheek.nl en op RIVM.nl.

Deze informatie zal in de toekomst geactualiseerd worden op basis van nieuwe ontwikkelingen.

Apotheek Deltaplein

Actuele wachttijd

De huidige wachtijd is 00

Openingstijden

ma 08:30 uur - 17:30 uur
di 08:30 uur - 17:30 uur
wo 08:30 uur - 17:30 uur
do 08:30 uur - 17:30 uur
vr 08:30 uur - 17:30 uur
za 09:00 uur - 13:00 uur
zo Gesloten

Bijzonderheden

  • 24 en 31 december gesloten na 16:00 uur
  • Gesloten op zon- en feestdagen

Uw apotheker(s)

Mevr. S. Yousofi

BIG-nummer: 39910624917

Mevr. M. Eker

BIG-nummer: 49059777817

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP