U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Wij zijn verhuisd

Wij zijn verhuisd

Service Apotheek Deltaplein is geopend vanaf 19 februari 2018, Schoolstraat 158 E. 
Apotheek Schoolstraat is verhuisd per 30 december 2017. Service Apotheek de Meidoorn is verhuisd per 16 februari 2018. 

Wilt u helpen de wachttijd kort te houden? 
Vraag uw planbare medicatie tijdig aan en haal deze op nadat u afhaalbericht ontvangen heeft. U ontvangt een afhaalbericht als wij beschikken over uw email of 06 nummer en uw medicatie klaar is. Maak gebruik van de herhaalservice. Gebruikt u dagelijks medicatie? Informeer dan naar de herhaalservice, dan regelt de apotheek uw recept met uw huisarts uit Voorschoten en ontvangt u een bericht als het klaar staat. Zelf regelen kan ook bij de huisarts of via onze Service Apotheek App. Op deze manier houden we de wachttijden kort en kunnen wij personen met een kuur of nieuwe medicatie voldoende informatie geven. Op uw verzoek kunnen we ook bezorgen. Mocht de wachttijd wat langer dan gebruikelijk zijn dan vragen wij om uw begrip. Met nieuwe collega's en klanten kosten sommige dingen wat meer tijd. Daarnaast wijzigen er ook vergoedingen en preferente voorkeursmiddelen door het nieuwe verzekeringsjaar en dit kost tijd om deze aan onze klanten uit te leggen. 

24/7 afhaalkluis
Handig: uw medicijnen ophalen wanneer het u uitkomt, zonder wachttijden. Dat kan via onze afhaalkluis. Vanaf het voorjaar 2018 een gratis service van Service Apotheek Deltaplein. Zodra uw medicijnen klaarliggen ontvangt u een gratis SMS of e-mail met uw afhaalcode. Met deze code heeft u 24 uur per dag toegang tot uw geneesmiddelen. Aanmelden of meer informatie? Laat het ons weten. Wij helpen u graag. 

Recepten
Heeft u een recept aangevraagd bij uw huisarts in Voorschoten dan komt dit automatisch naar uw apotheek van inschriijving. Andere artsen kunnen recepten ook direct aan ons sturen of faxen. Faxen (071-5614671), digitale recepten en e-mail (mail@apotheekschoolstraat.nl) aan Apotheek Schoolstraat komen (tijdelijk) aan in Servicer Apotheek Deltaplein. Het fax- en telefoonnummer en de ddigitale receptenbus van Apotheek de Meidoorn zijn hetzelfde gebleven en overgenomen door Service Apotheek Deltaplein.

Herhaalservice
Heeft u dagelijks medicatie, informeer dan naar de herhaalservice dan regelt de apotheek uw recept met uw huisarts uit Voorschoten en ontvangt u een bericht als het klaar staat. Zelf regelen kan ook bij de huisarts of via onze Service Apotheek App (via Appstore Apple of Andoid Google Play).

Openingstijden
Service Apotheek Deltaplein is op zaterdag langer open, namelijk tot 16.00 uur.

Medicatierol 
Service Apotheek Deltaplein biedt de mogelijkheid om uw trombosedienst medicatie per dag en per inname-moment uit te zetten via een zogenaamde ‘medicatierol'. Gebruikt u trombosedienst medicatie los naast uw medicatierol, dan kan de apotheek er voor zorgen dat de trombosedienst medicaties volgende de kalender van de trombosedienst in u medicatietrol verwerkt wordt.

 

Apotheek Deltaplein

Actuele wachttijd

De huidige wachtijd is 00

Openingstijden

ma 08:30 uur - 18:00 uur
di 08:30 uur - 18:00 uur
wo 08:30 uur - 18:00 uur
do 08:30 uur - 18:00 uur
vr 08:30 uur - 18:00 uur
za 10:00 uur - 16:00 uur

Bijzonderheden

  • 24 en 31 december gesloten na 16:00 uur
  • Gesloten op zon- en feestdagen

Uw apotheker(s)

Mevr. S. Yousofi

Mevr. S. Yousofi

Mevr. S. Emami

Mevr. S. Emami

Mevr. M. Eker

Mevr. M. Eker

EEN GREEP UIT ONS ONLINE ASSORTIMENT

Copyright © 2019 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP