U heeft nog geen producten in uw winkelmand

24-uurs afhaalservice


Alle apotheken in Ede en Harskamp hebben kluisjes als extra ophaalservice voor patiënten. Bij kluisjes is de mogelijkheid om zowel binnen- als buiten openingstijd de medicatie op te halen. U hoeft dan niet meer te wachten totdat u aan de beurt bent aan de balie.

Hoe werkt het kluisjessysteem?

  • Stap 1: ontvangst recept

Wanneer de apotheek uw recept ontvangt, worden het geneesmiddel klaargemaakt. Als het recept voor 12.00 bij de apotheek is, wordt de medicatie de volgende werkdag na 11.00 in een kluisje gedaan. U ontvangt daarna een sms of mail met uw afhaalcode. Met deze afhaalcode kunt u tijdens of na openingstijd uw medicijnen afhalen.

  • Stap 2: medicijnen ophalen

De kluisrobot bevindt zich aan de zijkant van de apotheek. Kies voor afhalen en voer op het scherm de afhaalcode die u per mail gekregen heeft. Daarna worden uw medicijnen gepakt en kunt u deze onderin eruit pakken. Indien een recept (gedeeltelijk) niet vergoed wordt, kunt u het openstaande bedrag pinnen bij de robotkluis (voorheen was u misschien gewend aan automatische incasso. Pinnen komt hiervoor in de plaats).

Hieronder kunt u een demonstratie-filmpje zien hoe het kluisjessysteem werkt.

Klik hier om u aan te melden.

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP