U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Veilig op reis

 

Over vaccinaties, malaria-adviezen en leefregels
Al ligt een land nog zo dichtbij, dat wil niet zeggen dat de medische voorzieningen en hygiëne hetzelfde zijn als in Nederland. In het buitenland kunnen ook nog besmettelijke ziektes voorkomen die in Nederland al nauwelijks meer voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan difterie en hepatitis A, maar ook malaria is wereldwijd nog steeds een groot probleem. Daarom zijn voor een bezoek aan veel landen voorzorgsmaatregelen en leefregels nodig om infectieziekten als hepatitis, reizigersdiarree en malaria te voorkomen.

In uw apotheek geeft een speciaal opgeleide tropenassistent(e) u graag een persoonlijk vaccinatie- en malaria-advies, speciaal afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden, zoals voorgaande injecties of geneesmiddelengebruik. Maar ook verblijfsduur en de verblijfsomstandigheden bepalen het uiteindelijke advies.

Altijd actueel advies
Het advies is altijd actueel, geheel volgens de laatste richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie. Vraag daarom uiterlijk 6 weken voor uw vertrek onze apotheek informatiemap aan. U vindt hierin niet alleen een persoonlijk vaccinatie- en malaria-advies, maar ook veel extra informatie over uw reisapotheek en preventietips om gezond te blijven. Dit advies is vaak gratis, informeer bij uw eigen apotheek naar de voorwaarden.

Goed voorbereid op reis, weer veilig thuis!

Meer reisinformatie:

Copyright © 2020 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP