U heeft nog geen producten in uw winkelmand

PrEP bij Apotheek De Kolk

PrEP bij Apotheek De Kolk

PrEP ( Pre-expositie profylaxe) wordt gebruikt om te voorkomen je een HIV infectie oploopt. PrEP is in Nederland verkrijgbaar op doktersrecept bij de apotheek. Elke arts kan PrEP voorschrijven, met dit recept kunt u terecht bij onze apotheek om PrEP af te halen. Omdat het voorschrijven van PrEP wel kennis van de arts vereist over de richtlijn voor PrEP kan het zijn dat uw eigen huisarts het niet wil voorschrijven. In het Medisch Centrum De Kolk is er een gespecialiseerde arts aanwezig waarbij je terecht kunt wanneer je PrEP wilt gaan gebruiken.

Ook zijn er apothekers aanwezig met specifieke kennis over PrEP. Kijk ook eens dit filmpje voor een goed gebruik van PrEP.

Voorafgaand aan de start van PrEP voert de arts eerst een consult, hierbij wordt er besproken of PrEP geschikt voor u is en welke controles er voorafgaand en tijdens het gebruik van PrEP gedaan moeten worden.

Vervolgens wordt er nierfunctietest gedaan via een vingerprik bij de apotheek.

Wanneer de nierfunctie normaal is, word u weer terugverwezen naar de arts voor het recept. Deze kun je vervolgens weer inleveren bij de apotheek.

De apotheek verstrekt vervolgens de medicatie na uitleg over de dosering, belangrijke bijwerkingen, wisselwerkingen met andere medicijnen en de uitwisseling van gegevens tussen uw eigen apotheek en huisarts.

Wilt u direct een consult inplannen?

Neem dan contact op met huisartsenpraktijk De Kolk. 

Telefoonnummer: 0546-673 995

 

Service Apotheek de Kolk

Actuele wachttijd

De huidige wachtijd is 00

Openingstijden

ma 08:00 uur - 17:30 uur
di 08:00 uur - 17:30 uur
wo 08:00 uur - 17:30 uur
do 08:00 uur - 17:30 uur
vr 08:00 uur - 17:30 uur
za 09:00 uur - 12:00 uur

EEN GREEP UIT ONS ONLINE ASSORTIMENT

Copyright © 2019 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP