U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Minder fit in de herfst?

Minder fit in de herfst?

Voelt u zich minder fit tijdens deze donkere en koude maanden? Extra vitamines kunnen een oplossing zijn. Waarom? 

Vitamines zijn nodig voor uw weerstand; met voldoende weerstand wapent u zich tegen aanvallen van buitenaf. In de herfst stijgt het aantal zieken en is een goede weerstand heel belangrijk. In de winter eten we vaak minder vers fruit en groente. Dit heeft gevolgen voor de hoeveelheid vitamines die u binnenkrijgt. Ook maakt ons lichaam in de winter minder vitamine D aan, doordat we minder worden blootgesteld aan de zon.

Extra vitamines zijn dus zeker een aanrader in de herfst en winter. Wij adviseren het volgende:

  1. Een gezonde en gevarieerde voeding levert u voldoende van alle vitamines. Eet daarom voldoende groenten, fruit, granen, vis, vlees en zuivel.
  2. Lukt dat niet? Dan bieden multivitaminen een uitkomst. Standaard kunt u kiezen voor een laag gedoseerd preparaat met niet meer dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden (ADH) vitaminen erin zoals de Service Apotheek multivitaminen. Soms kan een hoger gedoseerd preparaat zinvol zijn, bijvoorbeeld in geval van intensief sporten.

Tot slot adviseert de Gezondheidsraad extra vitamine D te slikken als u een getinte huidskleur heeft, zwanger bent, boven de 50 jaar bent (vrouw) of boven de 70 jaar (man). En dan niet alleen in de winter, maar het hele jaar door!

Apotheek Born

Actuele wachttijd

De huidige wachtijd is 00

Openingstijden

ma 08:00 uur - 18:00 uur
di 08:00 uur - 18:00 uur
wo 08:00 uur - 18:00 uur
do 08:00 uur - 18:00 uur
vr 08:00 uur - 18:00 uur
za 09:00 uur - 17:30 uur

EEN GREEP UIT ONS ONLINE ASSORTIMENT

Copyright © 2019 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP