U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Kwaliteit en Zorg

 

Wij geloven dat zorg meer is dan het verstrekken van uw medicijnen. Het is zeker belangrijk dat u uw juiste medicijnen krijgt die u nodig heeft, maar ook dat dit begeleid wordt door een optimale medicatiebewaking zodat u ook alle medicijnen juist naast elkaar kunt gebruiken. Een advies over het gebruikt en inname is hierbij van zelfsprekend. 

Dit stelt hoge eisen aan de kennis en vaardigheden van ons personeel. Om hieraan te voldoen is het opleiden en trainen van onze assistentes dan ook erg belangrijk. Hiervoor volgen de personeels leden meerdere cursussen en worden er trainingen verzorgd. Ook zeer belangrijk is dat het personeel goed met elkaar communiceerd en van elkaars kennis leert. Kennis alleen is niet voldoende voor goede zorg, zeker zo belangrijk is de overdracht van deze kennis naar de klant.

Voor apotheek Boogaard is het belangrijk dat de kwaliteit die wij leveren geborgd is in onze processen en dat deze door onafhankelijke instellingen en organisaties wordt gecontroleerd. 

Klantenwaardering  
Ook de waardering van de klanten wordt gemeten. Dit wordt gedaan via het progamma "Apotheektevreden.nl" Op dez website kunt u ook onze scores zien hoe wij het doen en ook ten opzichte van het landelijke gemiddelde.

Overige instanties  

  • De Inspectie van de Volksgezondheid    
  • De Nederlandse Zorgautoriteit 

Jaarverslagen  
Volgens de kwaliteitswet instellingen zijn wij verplicht onze jaarverslagen openbaar te maken. Door de verslagen via onze website aan te bieden voldoen wij aan deze verplichting. De volgende jaarverlag kunt u inzien: (het verslag opent zich in een nieuw venster) 

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP