U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

  Onze bezorging is opgedeeld in een ochtend route (route A): bezorgen van 11.00 uur tot 15.00 uur en een middag route (route B): bezorgen van 14.00 uur tot 17.30 uur.

  Onder route A valt o.a.:
  Zoeterwoude Rijndijk, Leiden Hoge Rijndijk, en een deel van Leiderdorp (onder/rechts van Persant Snoepweg=oude dorp, zie plattegrond)

  Onder route B valt o.a.:
  Hoogmade en een deel van Leiderdorp (boven/links van Persant Snoepweg, zie plattegrond)

  Indien u niet thuis bent, neemt de bezorger de medicatie mee terug naar de apotheek. Deze kunt u dan vanaf de volgende werkdag ophalen”.


Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP