U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Coronavirus: Maatregelen vanuit de apotheek

In verband met het coronavirus vragen wij u vriendelijk om, voor uw en onze veiligheid, de volgende maatregelen in acht te nemen bij contact met of een bezoek aan de apotheek.

Indien u last heeft van (neus)verkoudheid, hoesten, keelpijn of kortademigheid, verzoeken wij u om NIET in de apotheek te komen. Laat uw geneesmiddelen dan ophalen door iemand anders. Ook kunnen wij bij u bezorgen.

Voorzorgsmaatregelen

 • Onze medewerkers volgen ten alle tijden de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Wij vragen u deze richtlijnen ook in acht te nemen.
 • Onze medewerkers desinfecteren veel aangeraakte oppervlakten meerdere keren per dag, zoals deurklinken, volgnummersysteem apparaat, pinautomaat, stoelen, balies.
 • Onze medewerkers wassen frequent de handen.
 • In de apotheek willen wij u vragen een gepaste afstand aan te houden tussen personen, zowel bij onze medewerkers als bij onze andere klanten. Eengepaste afstand is minstens 1,5 meter, bij voorkeur houdt u twee meter afstand. Wij streven er naar om maximaal 5 personen in de apotheek per moment te helpen. Ziet u dat het druk is in de apotheek en heeft uw verzoek geen haast, probeer het dan later nog eens.

Om de veiligheid van personeel en patiënten te waarborgen, zullen de apotheken tussen 12:00 en 14:00 uur gesloten zijn. Alleen bij spoedgevallen zal er een uitzondering worden gemaakt. Belt u dan eerst met ons

Betalingen in de apotheek
Onze medewerkers stimuleren contactloos betalen en pinbetalingen. Kunt u niet anders dan contant betalen, dan verzoeken wij u het geld op de balie neer te leggen. Onze medewerker zal het wisselgeld ook terugleggen op de balie en niet in de hand geven. Op deze manier wordt lichamelijk contact vermeden.

Papieren recepten

 • U kunt een recept direct naar ons laten sturen door de voorschrijver.
 • Heeft u een papieren recept? Deel deze dan met ons VOOR u naar de apotheek komt. Zo hebben we meer tijd om dit recept te verwerken en hoeft u minder tijd in de apotheek door te brengen. Via de email kunt u dit recept aanbieden (bijvoorbeeld door een foto van het recept mee te sturen). Vermeldt dan ook uw 06-nummer en email adres, dan krijgt u een bericht als uw recept klaar is. Het originele recept dient u in de apotheek in te leveren.

Bezorging

 • U kunt uw geneesmiddelen laten bezorgen. Ook wanneer u een zwakkere gezondheid heeft en/of wilt u sociale contacten preventief vermijden, dan kunnen wij zonder extra kosten uw geneesmiddelen bij u thuis bezorgen. U hoeft dan niet in de apotheek te komen. Geef in dat geval graag tijdig aan dat u bezorging wenst, het liefst minimaal een dag van te voren.
 • Bij spoedmedicatie (zoals antibiotica en pijnstillers) zullen we ons uiteraard inspannen voor bezorgen op de dag van ontvangst van het recept, mits de voorschrijver dit op het recept aangeeft.
 • Onze bezorger zal bij u aanbellen bij een bezorging. De bezorger zal het pakketje voor de deur neerzetten en afstand nemen. Als de deur niet opengedaan wordt, zal de bezorger het pakket mee terugnemen en een bericht achterlaten. U kunt dan contact opnemen met de apotheek voor een nieuw bezorgmoment of iemand dit pakket laten ophalen in de apotheek.

Levertermijnen

 • Wij hanteren de normale aflevertermijnen en hoeveelheden van voorgeschreven medicijnen. Op dit moment is er geen noodzaak dat u een grotere voorraad (meer dan 3 maanden) van uw medicijnen in huis heeft. 
 • Paracetamol kunt u beperkt krijgen om de kans op toekomstige tekorten te verminderen en zodat we dit ook nog later kunnen leveren aan andere klanten.

Contact met de apotheek
Heeft u een vraag dat niet urgent is, stel deze dan per e-mail, zodat wij uw vraag op een voor ons passend moment kunnen beantwoorden.


Alvast hartelijk dank voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

De apotheekteams van

Gooische Service Apotheek Laren
Gooische Service Apotheek Blaricum
Service Apotheek Eemnes

Gooische Apotheek Blaricum

Actuele wachttijd

De huidige wachtijd is 00

Openingstijden

ma 08:00 uur - 17:30 uur
di 08:00 uur - 17:30 uur
wo 08:00 uur - 17:30 uur
do 08:00 uur - 17:30 uur
vr 08:00 uur - 17:30 uur

Lunchpauze tussen 12:00 uur en 14:00 uur

Bijzonderheden

 • LET OP: ivm maatregelen rondom het coronavirus is de apotheek tot 28 april tussen 12:00 en 14:00 gesloten.

Uw apotheker(s)

Stijn Smit

Stijn Smit

BIG-nummer: 09052293117

Loes Maij

Loes Maij

BIG-nummer: 49919518517

Copyright © 2020 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP