U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Er wordt op maandag tot en met vrijdag bezorgd tussen 14:00 en 18:00 uur.

 • Gratis inloopspreekuur
  Wij hebben geen vaste inloopspreekuur. U kunt iedere dag voor vragen of advies vrijblijvend terecht bij onze apotheker(s) en assistenten.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

 • Intensieve Farmaceutische Zorg
  Als extra service staan onze apotheekbuddy's voor u klaar. Dit is een vast duo van apothekersassistenten die u kan helpen als u tijdelijk intensieve zorg krijgt. Zij helpen u graag met eventuele uitleg of met het beantwoorden van uw vragen. Zo heeft u een vast aanspreekpunt waarbij u terecht kunt. Deze buddy's hebben extra kennis op veel gebieden en kunnen u zo dus nog meer van dienst zijn. Zij blijven in contact met u, uw mantelzorger, vertegenwoordiger en/of uw huisarts zodat zij te allen tijde op de hoogte blijven van uw ziekteverloop. En dus eventueel vooruit kunnen denken op uw problemen. Ook kunt u bij hen terecht voor uw herhaalrecepten.

  Voor meer informatie kunt u vragen naar de folder aan de balie.

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP