U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Uitdeelpost Weurt

 

Apotheek Blanckenburgh heeft in huisartsenpraktijk De Poort op Wethouder Broekmanstraat 16a in Weurt een uitdeelpost. Die is geopend op werkdagen van 17.00 tot 17.30 uur.
  
Uitdeelpost Weurt wordt beheerd door onze apothekersassistente. Bij haar kunt u terecht met uw vragen over geneesmiddelen en andere apotheek-aangelegenheden.

Wanneer liggen uw geneesmiddelen voor u klaar?

Recepten via uw huisarts
Recepten die 's morgens bij uw huisarts zijn aangevraagd, kunnen op werkdagen tussen 17.00 en 17.30 uur worden afgehaald in uitdeelpost Weurt.
Indien nodig kunt u ook vanaf 15.00 uur uw geneesmiddelen in de hoofdvestiging aan de Wilhelminalaan in Beuningen afhalen.

Herhaalrecepten van de huisarts
Vraag tijdig het nieuwe recept aan bij de huisarts, bijvoorbeeld als u aan de laatste strip begint. Als u het recept via de herhaalreceptenlijn of de praktijkassistent van de huisarts aanvraagt, kunt u de geneesmiddelen de volgende werkdag in uitdeelpost Weurt afhalen.

Recepten via andere voorschrijvers
Met recepten via het ziekenhuis, de tandarts of de verloskundige kunt u direct terecht in onze hoofdvestiging aan de Wilhelminalaan te Beuningen. U kunt het recept ook afgeven bij de assistent in de uitdeelpost tussen 17.00 en 17.30 uur, of in de receptenbus voor de apotheek in uw huisartspraktijk deponeren. Let u er dan op dat uw naam, adres, telefoon en geboortedatum duidelijk op het recept vermeld is. De geneesmiddelen worden dan de volgende werkdag voor u meegebracht naar de uitdeelpost.

Afhalen geneesmiddelen tot één week na aanvraag
Geneesmiddelen die voor u klaargezet zijn, nemen wij gedurende vijf werkdagen mee naar de uitdeelpost in Weurt. Daarna kunt u ze in de Wilhelminalaan in Beuningen afhalen. Mocht u de geneesmiddelen niet meer nodig hebben, laat u ons dat even weten. Zo voorkomt u onnodige kosten.

Zelfzorgmiddelen, anticonceptiepil en hulpmiddelen
Producten waarvoor geen recept (meer) voor nodig is, kunt u 's morgens telefonisch (024) 677 42 55 bij de apotheek bestellen. Ze worden dan 's middags voor u meegenomen naar uitdeelpost Weurt. Ook kunt u deze middelen per fax of e-mail bestellen.

De apothekersassistent heeft geen toegang tot de gegevens van de huisartsenpraktijk. Als u vragen heeft, zijn wij u graag van dienst op de hoofdvestiging aan de Wilhelminalaan, opwerkdagen geopend van 08.30 - 18.00 uur en op zaterdag van 10.30-12.30 uur.

Copyright © 2020 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP