U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is op elke maandag en woensdag van 09.00 tot 12.00 uur.
  U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

 • Beuningen-Zuid
  Als u in Beuningen-Zuid woont, kan het makkelijk zijn uw geneesmiddelen af te halen bij ons Servicepunt Thujapark, op werkdagen geopend van 08.30 tot 13:00 en van 13:30 tot 17.30 uur.

 • Informatie
  Wij geven gerichte informatie via onze folders en onze nieuwsbrieven, over van alles wat met uw geneesmiddelen en gezondheid te maken heeft.
  Wij bieden adviesgesprekken in een aparte ruimte van onze apotheek over de geneesmiddelen die u gebruikt. Als u een nieuw geneesmiddel komt ophalen krijgt u naast de bijsluiter mondelinge uitleg. U kunt uw geneesmiddelen de eerste keer daarom het beste persoonlijk afhalen.

 • Uitwisseling
  Om ongewenste neveneffecten van uw medicatie te bewaken, registreren wij uw gegevens op een beveiligd computernetwerk, uiteraard volgens de privacy-wetgeving. Zo zorgen wij dat uw geneesmiddelen in de juiste dosering worden gegeven en controleren we of ze met elkaar gecombineerd kunnen worden.
  De huisartsen uit de gemeente Beuningen zijn ook aangesloten op het netwerk, zodat uw recepten direct vanuit de huisartspraktijk kunnen worden doorgegeven naar de apotheek. Omgekeerd houden wij uw huisarts op de hoogte van de medicatie die specialisten uit het ziekenhuis aan u voorschrijven.  Als u altijd gebruik maakt van uw vaste apotheek blijft uw medicatiedossier compleet en actueel.

 • Declaratie aan uw zorgverzekeraar
  Uw declaratie handelen wij rechtstreeks af met uw verzekeraar. Kortom, geen rekeningen meer van de apotheek voor middelen die in het basispakket zitten.

 • Geneesmiddelen ter vernietiging
  Overtollige of verouderde geneesmiddelen behoren tot het chemisch afval. U kunt de geneesmiddelen,zonder verpakkingen en zonder bijsluiters , in een transparant zakje inleveren in uw apotheek.
Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP