U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Coronavirus COVID19: welke maatregelen neemt uw apotheek?

Coronavirus COVID19: welke maatregelen neemt uw apotheek?

Om verdere verspreiding van het corona virus te voorkomen, de continuiteit van zorg te behouden en ons team te beschermen nemen ook wij maatregelen.

Kom NIET naar de apotheek indien u last heeft van (neus)verkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts of kortademigheid. Laat uw geneesmiddelen dan ophalen door iemand anders. Of maak gebruik van onze AFHAALKLUIS. De huisarts kan ook op het recept zetten dat het bezorgd moet worden voor u.

Voorzorgsmaatregelen

 • Onze medewerkers volgen ten alle tijden de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Wij vragen u deze richtlijnen ook in acht te nemen.
 • Onze medewerkers desinfecteren veel aangeraakte oppervlakten meerdere keren per dag, zoals volgnummersysteem, pinautomaat, balies en afhaalkluis.
 • Onze medewerkers wassen frequent de handen.
 • Wij laten voorlopig maximaal 3 mensen binnen in de apotheek.
 • Bij de apotheek willen wij u vragen een gepaste afstand aan te houden tussen personen, zowel bij onze medewerkers als bij onze andere klanten. Een gepaste afstand is minstens 1,5 meter, bij voorkeur houdt u 2 meter afstand. We vinden het prettig als u een mondkapje draagt.
 • Wij gaan zo veel als mogelijk medicatie verstrekken via onze afhaalautomaat. Daarvoor hebben we uw e-mail adres of uw 06 nummer nodig. Dit gaan we dus ook doen als u zich daar nog niet voor aangemeld had. Een pakje blijft voorlopig gedurende 4 dagen na plaatsing in de afhaalautomaat beschikbaar, daarna gaat hij terug de apotheek in. Wij kunnen het pakje op afspraak dan alsnog in de afhaalautomaat terugplaatsen.

Betalingen in de apotheek

Onze medewerkers stimuleren contactloos betalen en pinbetalingen. Kunt u niet anders dan contant betalen, dan verzoeken wij u het geld op de balie neer te leggen. Onze medewerker zal het wisselgeld ook terugleggen op de balie en niet in de hand geven. Op deze manier wordt lichamelijk contact vermeden.

Recepten

 • U kunt een recept direct naar ons laten sturen door de voorschrijver; 85% van de artsen kan dat inmiddels gewoon digitaal, een klein deel doet dat nog via de ouderwetse fax en enkelen maken nog een papieren recept.
 • Heeft u een papieren recept? Deel deze dan het liefst met ons VOORDAT u naar de apotheek komt. Zo hebben we meer tijd om dit recept te verwerken en hoeft u minder tijd in de apotheek door te brengen. Via onze Service Apotheek app of e-mail kunt u dit recept aanbieden. Vermeldt dan ook uw 06-nummer en e-mail adres, dan krijgt u een bericht als uw recept klaar is. Het originele recept dient u in de apotheek in te leveren.
 • De afleverinformatie/uitgifte begeleiding en - indien nodig - inhalatie instructies doen we telefonisch en we sturen u - indien mogelijk - graag deze informatie incl. eventuele inhalatie instructie video's graag per e-mail toe. Ook een digitale bijsluiter, genaamd Kijksluiter, hebben we voor u beschikbaar.

Bezorging

 • Wanneer u last heeft van (neus)verkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts of kortademigheid, dan kunnen wij zonder extra kosten uw geneesmiddelen bij u thuis bezorgen. U hoeft dan niet in de apotheek te komen. Geef in dat geval graag direct aan uw arts (of aan ons) door dat u bezorging wenst. De arts kan dit dan op uw recept voor ons noteren.
 • Bij spoedmedicatie (zoals antibiotica en pijnstillers) zullen we ons uiteraard inspannen voor bezorgen op de dag van ontvangst van het recept, mits de voorschrijver dit op het recept aangeeft.
 • Onze bezorger zal bij u aanbellen bij een bezorging. Indien mogelijk zal onze bezorger de levering (tijdelijk) standaard via de brievenbus bezorgen (zorg dat er geen kinderen of huisdieren bij deze medicatie kunnen komen aub). Als dit niet mogelijk is zal de bezorger het pakketje voor de deur neerzetten of aan de deur hangen en afstand nemen. Als de deur niet opengedaan wordt, zal de bezorger het pakket mee terugnemen en een bericht achterlaten. U kunt dan contact opnemen met de apotheek voor een nieuw bezorgmoment (extra kosten) of iemand dit pakket laten ophalen in de apotheek.
 • Indien er medicatie bezorgd moet worden die u moet afrekenen, dan maken we hiervoor een eenmalige maandrekening voor aan die u eind van de maand opgestuurd krijgt.

Levertermijnen

 • Wij hanteren de normale aflevertermijnen en hoeveelheden van voorgeschreven medicijnen. Op dit moment is er geen noodzaak dat u een grotere voorraad (meer dan 3 maanden) van uw medicijnen in huis heeft. Heeft u nog voor meer dan 1 maand in huis, dan kunt u nog geen nieuwe voorraad meekrijgen, om tekorten in Nederland te voorkomen. Ga dus niet hamsteren.

Contact met de apotheek

Heeft u een vraag die niet urgent is, stel deze dan per e-mail: info@apotheekbeethoven.nl of via de Service Apotheek app, zodat wij uw vraag op een voor ons passend moment kunnen beantwoorden. Heeft u een urgente vraag, dan kunt u ons bereiken via 010-4227190

Corona virus informatie

Meer informatie over het coronavirus op apotheek.nl, op thuisarts.nl en op RIVM.nl.

De Rijksoverheid heeft een speciaal telefoonnummer ingesteld voor vragen over corona. Bel naar 0800 - 1351 (bereikbaar tussen 08.00 en 20.00 uur)

Wij vragen uw medewerking en begrip. Alleen samen kunnen we zorgen dat we allemaal gezond blijven!
Deze informatie zal in de toekomst geactualiseerd worden op basis van nieuwe ontwikkelingen.

Apotheek Beethoven

Actuele wachttijd

De huidige wachtijd is 00

Openingstijden

ma 08:30 uur - 17:30 uur
di 08:30 uur - 17:30 uur
wo 08:30 uur - 17:30 uur
do 08:30 uur - 17:30 uur
vr 08:30 uur - 17:30 uur
za Gesloten
zo Gesloten

Bijzonderheden

 • dinsdag 27 april (Koningsdag) gesloten

Uw apotheker(s)

Els Lucas

Els Lucas

BIG-nummer: 89061162617

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP