U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Farmabuddy’s: persoonlijke begeleiding bij intensieve zorg

 

Waarom farmabuddy’s?
Gebruikt u door ziekte meerdere medicijnen naast elkaar? Dat kan voor onduidelijkheden en onzekerheden zorgen. Ook als u hulpmiddelen of wondverzorging nodig heeft, kan u met vragen zitten. Zowel in als buiten de apotheek geven we u graag de beste zorg. Daarom staan onze farmabuddy’s voor u klaar! Zij helpen u op weg wanneer u vragen heeft en geven u advies op maat. 

Wat zijn farmabuddy’s? 
De farmabuddy’s zijn uw vaste contactpersonen in de apotheek. Eén van de buddy’s is altijd aanwezig in de apotheek wanneer u vragen of advies nodig heeft. Zij zijn bekend met uw ziektegeschiedenis, denken met u mee en overleggen met andere zorgverleners om u zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast is er altijd een apotheker beschikbaar voor vragen en overleg.

Welke zorg bieden uw farmabuddy’s?
De farmabuddy’s hebben extra kennis op het gebied van wondverzorging, incontinentie, drinkvoeding, mondverzorging, pijnbestrijding, bestrijding van misselijkheid en slikproblemen. Door regelmatig contact met u, uw mantelzorger of uw huisarts blijven we op de hoogte van uw ziekteverloop. Zo denken we met u mee en geven we u advies op maat. Ook voor het aanvragen van herhaalmedicatie en spoedbezorging van uw medicijnen kunt u bij uw farmabuddy terecht.

Hoe bereikt u de farmabuddy’s? 
Uw farmabuddy’s staan de hele week gedurende de openingstijden van onze apotheek voor u klaar. U neemt eenvoudig contact met ze op, telefonisch, via email of u komt langs in de apotheek. 

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP