U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Belangrijke informatie Coronavirus

Belangrijke informatie Coronavirus

Samengevat zijn onze maatregelen als volgt:

1. Samen zorgen we ervoor dat u niet naar de apotheek hoeft te komen.

2. Komt u naar de apotheek, volg dan alstublieft onze voorschriften.

Lees dit bericht voor meer informatie:

1. Samen zorgen we ervoor dat u niet naar de apotheek hoeft te komen

Zoals in het hele land geldt: heeft u last van (neus)verkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts of kortademigheid, blijf binnen. Kom in dat geval ook NIET in de apotheek. Wij bieden u volop services om ervoor te zorgen dat u niet naar de apotheek hoeft te komen. De volgende oplossingen hebben wij voor u paraat:

o Bent u bijna door uw medicijnvoorraad heen of heeft u een spoedrecept? Onze bezorgers brengen uw medicijnen dan bij u thuis. Laat het ons bij voorkeur per e-mail weten op assistente@apotheekbeekdal.nl  maar telefonisch kan ook op         013-5058151.

  • Uw (herhaal)medicatie leveren wij zoveel mogelijk af via onze afhaalautomaat:

- Maakt u al gebruik van de afhaalautomaat? Dan ontvangt u het welbekende afhaalbericht met de pincode waarmee u de automaat kunt openen.

- Maakt u nog geen gebruik van de automaat? Dan registreren wij u graag hiervoor. Wij bellen en/of e-mailen u dan voor de registratie voor extra gegevens (zoals uw mobiele nummer en e-mailadres. Het kan ook zijn dat u bij contact met de huisarts daar voor gevraagd wordt. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen om u daarvoor aan te melden.

 

2. Komt u naar de apotheek, volg dan alstublieft onze voorschriften.

In de apotheek:

  • Houd gepaste afstand van de baliemedewerkers en bezoekers, op advies van het RIVM is dit ongeveer 1,5 meter.
  • Leun niet op de balie en raak zo min mogelijk dingen aan.
  • Betaal met de pin of contactloos.

 

Vanaf heden zal er een dienstloket geplaatst worden aan de ingang van de apotheek. Deze maatregel treffen wij om u en onze veiligheid te waarborgen. Echter, dit kan er toe leiden dat er drukte ontstaat bij de ingang van de apotheek. Wees hier op bedacht, een extra reden voor u om gebruik te maken van onze afhaalautomaat en bezorgservice!!

 

 

Hamsteren niet nodig

  • Wij vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot medicijnen, dit geldt ook voor zelfzorgproducten zoals paracetamol en vitaminesupplementen. Daarom beperken wij de uitgifte van paracetamol (indien nodig later ook andere producten). Is de paracetamol leverbaar? Dan leveren we die niet in grote hoeveelheden per klant, om te voorkomen dat er voor anderen een tekort ontstaat.
     

o Wij hanteren de normale aflevertermijnen en hoeveelheden van uw voorgeschreven medicijnen. Op dit moment is er geen noodzaak dat u een grotere voorraad van uw medicijnen in huis heeft.

 

Wij danken u voor uw begrip. Samen komen we er wel doorheen.

Apotheek Beekdal

Actuele wachttijd

De huidige wachtijd is 00

Openingstijden

ma 08:00 uur - 17:30 uur
di 08:00 uur - 17:30 uur
wo 08:00 uur - 17:30 uur
do 08:00 uur - 17:30 uur
vr 08:00 uur - 17:30 uur
za 11:00 uur - 12:00 uur

Bijzonderheden

  • Apotheek Beekdal is tussen 8.00 - 9.00 uur en tijdens de lunchpauze alleen voor spoedgevallen en intercollegiaal overleg telefonisch bereikbaar. We zijn wel gewoon geopend.
  • U kunt ook uw herhaalrecepten via de mail bestellen. Dit kan naar assistente@apotheekbeekdal.nl; U kunt vervolgens het recept na 2 werkdagen afhalen.

Uw apotheker(s)

Dhr Amin Aoussar MSc

BIG-nummer: 69918154917

Copyright © 2020 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP