Leef!-magazine

Leef! pijn


Leef! is het gratis gezondheidsmagazine van Service Apotheek. 3 keer per jaar ligt er in jouw Service Apotheek een nieuw nummer voor je klaar. Met openhartige interviews met bekende en onbekende Nederlanders. Antwoorden op jouw medische vragen. Heldere, eerlijke informatie over gezondheid en medicijngebruik.

Wat nog meer? Kans op gratis boeken, gadgets en onvergetelijke uitstapjes. Puzzels waarmee je leuke prijzen kunt winnen, tips en interessante winacties…

Pijndokter Michel Terheggen


Ons lichaam is heel sterk en kan zelf pijn onderdrukken. Soms merk je pas na een tijdje dat je een snee of schram hebt. Maar dat pijn ingewikkeld is legt pijndoker Michel Terheggen uit: ‘’Bij mensen met langdurige pijn gaat er vaak wat mis in de manier waarop ze de pijn voelen. Het lichaam maakt dan sterke pijnsignalen aan, terwijl er geen echte aanleiding (meer) voor is.’’ Maar tussen onze oren zit het bijna nooit.

Archief Leef!


Ben je op zoek naar een vorige uitgave van Leef!-magazine? De laatste edities hebben wij voor je op een rijtje gezet!

Leef! actieproducten


Profiteren van aantrekkelijke kortingen? Ontdek de kortingen op de verschillende Service Apotheek-producten uit Leef! 110.

Persoonlijk advies bij pijnstillers


"Kom gerust langs bij vragen over pijn of pijnstillers." Peter van Nes, apotheker bij Service Apotheek Rietkampen.

Welke pijnstiller iemand kan gebruiken, is maatwerk. Hoe lang de klachten bestaan, wat er al geprobeerd is en welke medicijnen je gebruikt zijn dan belangrijk. Bepaalde pijnstillers gaan namelijk niet altijd samen met medicijnen.

Jeffrey Hoogland


Veel mensen vinden topsport leuk. Alleen staan we vaak niet stil bij de pijn die zij iedere dag hebben. Zo ook baanwielrenner Jeffrey Hoogland. Hij zoekt altijd zijn grenzen op. Na een wedstrijd op de Olympische Spelen kon hij 20 minuten niet op zijn benen staan. Pijn is voor hem normaal. "Ik baal gedurig wel van de pijn, maar ik weet dat die pijn nodig is om beter te worden."

Winacties


In iedere Leef! staan verschillende winacties. Daarmee maak je kans op leuke prijzen: van boeken en gadgets tot vrijkaartjes voor bijzondere uitstapjes. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

Puzzel


Puzzel mee voor het goede doel Make-A-Wish.

Actiepagina Leef!-magazine


Als trouwe lezer van Leef!-magazine profiteer je van acties die speciaal voor jou zijn samengesteld. In deze editie maak je kans op een gratis cursus ‘Sterk met pijn’ t.w.v. €65,-/€99,-.