U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Wij bezorgen op maandag t/m vrijdag van 14.00 uur tot 18.00 uur.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is op elke maandag van 10.00 tot 11.00 uur.
  U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

 • Gratis kluisjes
  Handig: uw medicijnen ophalen wanneer het u uitkomt, zonder wachttijden. Dat kan via onze afhaalkluis. Een gratis service van onze apotheek.
  Aanmelden of meer informatie? Laat het ons weten. Wij helpen u graag.
  De kluisjes zijn te vinden op onze locatie aan de Churchillstraat 77 en bij de Jumbo aan Buru 40.

 • Geneesmiddelveiligheid
  Elk recept wordt zorgvuldig door de apothekersassistente en de apotheker gecontroleerd. Hierbij wordt gelet op het juiste geneesmiddel, de juiste sterkte, de juiste dosering en of het nieuwe medicijn veilig samen met uw andere medicijnen gebruikt kan worden. Indien nodig overleggen wij met u en/of uw arts.
Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP