U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Belangrijke informatie en maatregelen omtrent het Coronavirus van de apotheken in Weesp en Muiden

Geachte cliënt,

Medicijnen zijn voor sommige mensen van levensbelang. Omdat het Coronavirus zo snel om zich heen grijpt is het nodig om ingrijpende maatregelen te treffen. We willen dat de medewerkers van de apotheek gezond blijven, want alleen dan kunnen we ervoor zorgen dat iedereen die medicijnen nodig heeft deze op tijd krijgt.

Apotheek Ballintijn en de Muider Apotheek blijven geopend voor spoedeisende recepten. We vragen u met klem niet naar de apotheek te komen als u klachten heeft die op griep lijken, zoals verkoudheid en/of koorts. Laat alstublieft iemand anders die geen klachten heeft naar de apotheek komen. 
Apotheek Veldsema heeft een bijzondere positie, omdat daar alle medicijnen voor Weesp én Muiden klaargemaakt worden. Om dat te kunnen blijven doen sluiten we daar de deuren voor het publiek. Wij zullen geneesmiddelen die de cliënten van Apotheek Veldsema dezelfde dag nodig hebben via de uitgifte-automaat verstrekken.

We rekenen op ieders medewerking en begrip. Samen met u zorgen we ervoor dat we ons werk kunnen blijven doen en u uw medicijnen op tijd in huis heeft.
Bij voorbaat heel veel dank, mede namens alle medewerkers van Apotheek Ballintijn, Apotheek Veldsema en de Muider Apotheek,


Drs. K.L. van Oirschot, apotheker

Apotheek Ballintijn

Actuele wachttijd

De huidige wachtijd is 00

Openingstijden

ma 08:00 uur - 19:00 uur
di 08:00 uur - 19:00 uur
wo 08:00 uur - 19:00 uur
do 08:00 uur - 19:00 uur
vr 08:00 uur - 19:00 uur
za Gesloten
zo Gesloten

Bijzonderheden

  • Tweede Paasdag (13 april 2020): gesloten
  • Koningsdag (27 april 2020): gesloten
  • Bevrijdingsdag (5 mei 2020): gesloten
  • Hemelvaartsdag (21 mei 2020): gesloten
  • Tweede Pinksterdag (1 juni 2020): gesloten
Copyright © 2020 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP