U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Nieuwe locatie gezondheidscentrum De Baandert

Beste heer, mevrouw,

Met gepaste trots informeren wij u dat na een lange zoektocht een geschikte locatie is gevonden voor een nieuw, multifunctioneel gezondheidscentrum in onze wijk De Baandert.

Locatie in de wijk
Het nieuwe gezondheidscentrum wordt gerealiseerd aan de Frans Erensstraat, op de locatie van gemeenschapshuis De Baandert. De eigenaren Felix en Maureen Engemann hebben het wijkplatform hierover ingelicht. Na jarenlang met hart en ziel, en met grote betrokkenheid bij de wijk het gemeenschapshuis te hebben gerund, is het echtpaar toe aan een nieuwe uitdaging. Het gemeenschapshuis is tot het einde van het jaar geopend. Daarna kunnen gebruikers terecht op een andere locatie in de omgeving, zij worden hierover ook deze week geïnformeerd door het echtpaar Engemann.

Eigentijdse, multifunctionele accommodatie
De ontwikkeling van het nieuwe gezondheidscentrum start volgend jaar. Het wordt niet alleen een zichtbare verbetering in de buurt. Maar ook een merkbare aanvulling en verbetering van het aanbod van het gezondheidscentrum, dat op de huidige plek uit zijn jasje is gegroeid.

De locatie Frans Erensstraat voldoet aan alle eisen die tegenwoordig binnen de zorg worden gesteld. Daar hoort ook een betere bereikbaarheid bij. Bovendien kunnen we de kwaliteit van de zorg verder verbeteren door nauwere samenwerking als team.

Er is dan ook een belangrijke stap gezet in het realiseren van een eigentijdse, multifunctionele accommodatie. Een gezondheidscentrum dat niet alleen ruimte biedt aan huisartsenpraktijk de Baandert, Apotheek de Baandert en Fysiosittard. Maar in de toekomst ook aan eventuele nieuwe functies, die van meerwaarde kunnen zijn voor onze patiënten.

In overleg
Bij het vinden van de nieuwe locatie is goed geluisterd naar bezwaren die eerder werden geuit in de wijk, toen andere locaties aan de orde kwamen. De gemeente is blij met deze ontwikkeling, mede omdat hiermee een belangrijke functie behouden blijft voor de wijk.

Meer informatie
Zodra er meer nieuws is, informeren wij u graag.

Met vriendelijke groet,

Mede namens gemeenschapshuis De Baandert, ontwikkelaar Land ’s-Heeren en gemeente Sittard-Geleen

Gezondheidscentrum Baandert

Apotheek de Baandert

Actuele wachttijd

De huidige wachtijd is 00

EEN GREEP UIT ONS ONLINE ASSORTIMENT

Copyright © 2019 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP