U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Avereest apotheken

 

Avereest Apotheken is een samenwerkingsverband tussen apotheek Avereest en Balkbrug. Op alle locaties werken wij nauw samen met andere zorgverleners om u zo goed mogelijk van dienst te zijn op het gebied van receptgeneesmiddelen, zelfzorggeneesmiddelen en medische hulpmiddelen.

Gemak! Is bij ons een sleutelwoord. Zorg betekent niet voor iedereen hetzelfde. Wij bieden verschillende services aan en hopen hiermee iedereen op de door hem of haar gewenste manier van dienst te kunnen zijn. Denk hierbij onder andere aan de herhaalservice voor chronische geneesmiddelen en Mijngezondheid.net voor een online overzicht van uw medicatie, de bestelling van uw geneesmiddelen en het plannen van een afpsraak bij uw huisarts of apotheek.

Een goede zorg vinden wij belangrijk en kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over uw geneesmiddelen, mogelijke bijwerkingen of uw klachten. Om uw vragen rustig te kunnen beantwoorden is er in de apotheken een spreekkamer aanwezig, waardoor de privacy gewaarborgd is. Ook op deze website is veel betrouwbare informatie te vinden.

Zowel apotheek Avereest en Balkbrug HKZ-gecertificeerd. Dit betekent dat op alle locaties strikt volgens de nieuwste kwaliteitsnormen wordt gewerkt. Uw mening over het functioneren van de apotheken wordt zeer op prijs gesteld. Mocht u tips, op- of aanmerkingen hebben dan bent u van harte uitgenodigd dit te bespreken met een van de apothekers of assistentes. Ook kunt u een idee in de ideeënbox deponeren.

Apothekers
Dhr. S.P. Latumalea
Mw. Y. Hendriksen

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP