U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Geneesmiddelenuitgifteautomaat

In onze apotheek hebben wij een uitgifteautomaat. U kunt uw medicijnen ophalen als het u uitkomt. 24 uur per dag en 7 dagen per week! Meer informatie kunt u lezen in onze folder.

Wegens privacywetgeving moeten alle cliënten vanaf 12 jaar en ouder schriftelijk toestemming geven. Het kan daarom zijn dat wij naar aanleiding van uw aanmelding contact opnemen voor ondertekening.

We hebben een incassoformulier nodig voor eventuele bijbetaling of voor de medicijnen die niet vergoed worden.

Hoe werkt het
Aan de buitenzijde van de apotheek treft u een scherm en een uitgifteluik. Door het invoeren van uw geboortedatum en een geheime pincode worden uw gegevens gecontroleerd. Via het uitgifteluik kunt u vervolgens uw geneesmiddelen meenemen.
De geneesmiddelen zijn discreet verpakt.

Wanneer ligt het voor je klaar?
Na ontvangst van het recept worden de medicijnen zo snel mogelijk voor u in orde gemaakt. U ontvangt een gratis mail-bericht, zodra de medicijnen voor u klaarliggen. Daarna heeft u 7 dagen de tijd om de medicatie op te halen. Indien u niet in de gelegenheid bent geweest om de medicatie in deze periode op te halen, kunt u hierna tijdens openingstijden gewoon bij ons aan de balie terecht.

Aanmelden
Bent u geïnteresseerd? U kunt uzelf inschrijven door middel van het inschrijfformulier Klik hier voor het inschrijfformulier. U kunt dit formulier mailen naar info@apotheekartois.nl of afgeven in de apotheek.

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP