U heeft nog geen producten in uw winkelmand

MAATREGELEN CORONAVIRUS

- Bij klachten van verkoudheid en/of koorts verzoeken wij u de apotheek niet te bezoeken. Neem via het emailadres apotheekarnouts@ezorg.nl contact met ons op. Wij kunnen uw medicatie dan gratis bij u thuis laten bezorgen.

- Laat uw recepten zo veel mogelijk elektronisch door uw arts naar de apotheek versturen.

- Wilt u in de apotheek afstand houden van de medewerkers en andere klanten? Graag niet op de balie leunen en onnodig dingen aanraken.

- Wij accepteren alleen nog PIN betalingen.

- Middels een afhaalbericht per SMS of per mail wordt u geïnformeerd dat uw medicatie klaar staat. Heeft u nog nooit een afhaalbericht per SMS of mail van onze apotheek ontvangen, zorg dan dat uw contactgegevens zoals mobiel telefoonnummer of e-mailadres bekend zijn zodat wij u kunnen informeren over de status van uw recept.

- Om contacten in de apotheek zo kort mogelijk te houden, kan het voorkomen dat wij uw recept niet direct klaarmaken terwijl u erop wacht. We nemen dan uw recept aan, maken uw medicijnen klaar en informeren u met een afhaalbericht per SMS of mail als de medicijnen klaar zijn om opgehaald te worden.

- Het is momenteel erg druk in de apotheek. Houdt u er rekening mee dat de verwerking van herhaalreceptuur langer kan duren dan normaal. U ontvangt een afhaalbericht via SMS of mail als uw medicatie klaarstaat. Kom niet naar de apotheek om te vragen of uw medicatie al klaar is als u nog geen afhaalbericht heeft ontvangen. Wilt u hier informatie over, neemt u dan per e-mail contact met ons op via apotheekarnouts@ezorg.nl.

Wij danken u voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Uw apotheekteam van Service Apotheek Arnouts

Apotheek Arnouts

Actuele wachttijd

De huidige wachtijd is 00

Openingstijden

ma 08:30 uur - 17:30 uur
di 08:30 uur - 17:30 uur
wo 08:30 uur - 17:30 uur
do 08:30 uur - 17:30 uur
vr 08:30 uur - 17:30 uur

Uw apotheker(s)

Mevr. Drs. P.D.M. Jansen

BIG-nummer: 59056217317

Copyright © 2020 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP