Klantenservice

Vragen over je medicijnen?

Neem hiervoor contact op met je apotheek. De contactgegevens van je apotheek staan vermeld op de homepagina van deze website.

Inlogproblemen?

Of technische vragen over de website, de app, of je online persoonlijk dossier? Neem dan contact op met de websitebeheerder van Service Apotheek. Zij helpen je met al je online vragen. De helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur via T 085 743 03 80 en E klantenservice@serviceapotheek.nl.

Retouren

We doen ons uiterste best om de bestelling in perfecte staat bij je af te leveren. Is er toch iets mis gegaan? Een foutieve levering of beschadiging van het product? Dan kun je het betreffende product uiteraard kosteloos retourneren. Neem contact op met de klantenservice, je ontvangt hiervoor een retournummer.

Heb je een verkeerd product besteld? Of heb je je bedacht? Ook om deze redenen kun je het product retourneren. Meld de retourzending binnen 14 kalenderdagen na ontvangst aan bij de klantenservice. Let op: zorg ervoor dat de verpakking ongeopend is. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur en 17.00 via T 085 743 03 80 en E klantenservice@serviceapotheek.nl.

Vragen of hulp

Vragen over je geneesmiddelen?

Neem hierover contact met je apotheek


Vragen over je account?

Je kunt onze klantenservice (085 743 03 80) telefonisch bereiken maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00 uur