U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Belangrijke informatie: maatregelen in de apotheek i.v.m. Corona Virus (KLIK HIER)

Belangrijke informatie: maatregelen  in de apotheek i.v.m. Corona Virus (KLIK HIER)

Ook in de apotheek zijn maatregelen genomen om verspreiding van het Corona virus te beperken, ons personeel en onze (kwetsbare) patiënten te beschermen.

- Heeft u koorts?
- Hoest of niest u?
- Bent u kortademig/benauwd gevoel of heeft u druk op de borst?
- Heeft u een partner, familielid met bovenstaande klachten?
- Bent u onlangs in een van de risico gebieden geweest?

Kom dan niet langs in de apotheek, maar bel ons! 

Heeft u géén van bovenstaande klachten, dan kunt u uw medicatie in de apotheek ophalen. Wij zullen wel van u vragen om 2 stappen afstand te bewaren van onze balie/medewerkers. 

Wij blijven medicatie bezorgen. Onze bezorgers zullen uw pakketje niet in de hand afleveren. Wij zullen zoveel mogelijk in de brievenbus bezorgen. Past dit niet of kan dit niet (bijvoorbeeld omdat een hond of kind er anders bij kan komen): onze bezorgers zullen uw pakketje op de grond voor de deur zetten, aanbellen en afstand nemen. 

Ten derde hebben we nog de optie om uw medicatie via een afhaalautomaat te leveren. Deze staan bij het Medische Centrum op de Van Voorststraat (Apotheek Huissen Centrum) en bij Apotheek Zilverkamp (Brink 4). Deze automaten zijn van buiten het pand en 24h/7 bereikbaar.

Ten slotte hebben wij de vergaande maatregel genomen om twee van onze vestigingen tot nader orde, maar in ieder geval tot 6 april, te sluiten: Zuider Apotheken Huissen Centrum en Doornenburg. Alle medicatie van patiënten van deze vestigingen zullen vanaf onze hoofdlocatie op de Polseweg 17 verzorgd worden.

 

Wij bieden onze excuses voor eventueel ongemak en vragen uw begrip. Onze maatregelen zijn er allen op gericht om zo lang mogelijk onze zorg aan u te kunnen blijven leveren, onze (kwetsbare) patiënten en ons personeel te beschermen.

 

 

Zuider Apotheek Huissen - Angeren

Actuele wachttijd

De huidige wachtijd is 00

Openingstijden

ma 09:00 uur - 17:00 uur
di 09:00 uur - 17:00 uur
wo 09:00 uur - 17:00 uur
do 09:00 uur - 17:00 uur
vr 09:00 uur - 17:00 uur

Lunchpauze tussen 12:00 uur en 14:00 uur

Bijzonderheden

  • In verband met het Corona Virus zijn onze openingstijden tijdelijk gewijzigd. Onze openingstijden zijn: Maandag t/m vrijdag van 9:00 - 12:00 uur en van 14:00 - 17:00 uur. Telefonisch blijven wij bereikbaar van 8:00 - 17:30 uur.
Copyright © 2020 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP