U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Uw geneesmiddelen 24/7 ophalen wanneer het u uitkomt.Wat moet u daar voor doen?
Als u gebruik wilt maken van onze Pharmaself kunt u zich inschrijven bij onze apotheek en dient u in het bezit te zijn van een mobiele telefoon. U ontvangt een gratis sms-bericht met de vermelding van uw afhaalcode, zodra uw medicijnen voor u klaarliggen. Met deze code heeft u 24 uur per dag toegang tot uw geneesmiddelen.

De voordelen:

  • Geen wachttijden.
    U bepaalt wanneer het u uitkomt om uw medicijnen op te halen.

  • Wat kan er niet in het kluisje?
    Geneesmiddelen die in de koelkast bewaard moeten worden.

  • Producten met afmeting groter dan een schoenendoos.
    Geneesmiddelen die u voor de eerste of tweede keer gebruikt.


Hoe werkt onze Pharmaself?
1. Inschrijven
U vult uw gegevens in op het online inschrijfformulier of op het inschrijfformulier bij ons in de apotheek. U tekent voor akkoord voor automatische incasso van geneesmiddelen die wij niet rechtstreeks voor u kunnen declareren bij uw zorgverzekeraar. U dient er voor te zorgen dat onze apotheek altijd uw juiste mobiele telefoonnummer heeft.

2. Geneesmiddelen klaarzetten
Na ontvangst van het recept (voor 15.00)  worden de geneesmiddelen binnen een werkdag voor u klaargezet in de Pharmaself.

3. SMS-bericht
U ontvangt een gratis SMS-bericht dat uw geneesmiddelen opgehaald kunnen worden. In het SMS-bericht wordt een afhaalcode aan u verstrekt. Een tweede sms wordt verzonden 24 uur voordat de eindtijd verstrijkt. Na 96 uur wordt uw geneesmiddel uit het kluisje gehaald en kunt u het in de apotheek ophalen tijdens de openingstijden.

4. Geneesmiddelen ophalen uit de Pharmaself
Volg de instructies op het scherm van de Pharmaself. Zorg dat u uw afhaalcode bij de hand hebt. Let op: u kunt maar één keer het kluisje openen met de gegeven afhaalcode, zorg er dus voor dat u al uw geneesmiddelen uit het kluisje pakt. De Pharmaself is gebruiksvriendelijk. Wilt u uitleg hebben voordat u het gaat gebruiken, vraag het gerust in de apotheek.

Medicatiebegeleiding
Uw apotheker is met zijn team gespecialiseerd in geneesmiddelen.
Met alle vragen over uw geneesmiddelen kunt u bij ons terecht. Zoals: welke soorten geneesmiddelen zijn er, hoe werken ze, hoe gebruikt u ze, wat zijn de bijwerkingen, enzovoort.
Daarnaast controleren wij iedere keer als u een nieuw geneesmiddel komt halen of het voorgeschreven geneesmiddel past bij uw gezondheidssituatie en wel samengaat met de geneesmiddelen die u eventueel al gebruikt. Waar nodig, nemen wij contact met uw arts op.

Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP