U heeft nog geen producten in uw winkelmand

Over ons

 

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt.
Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

 • Bezorgservice
  Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

 • Gratis inloopspreekuur
  U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is op elk donderdag van 10.00 tot 11.00 uur.
  U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.
 • Medicatiebeoordeling
  Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts.

  Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt

 • Risicotest
  Wilt u weten hoe gezond u bent? Dan nodigen wij u graag uit voor de Service Apotheek Risicotest.

  Door te kijken naar uw leefwijze en het meten van uw gewicht, lengte, bloeddruk, cholesterol- en bloedglucosewaarden kunnen wij een indicatie geven hoe groot het risico voor u persoonlijk is op het mogelijk krijgen van hart- of vaataandoeningen zoals een hartaanval of een beroerte. De Acacia Apotheek biedt deze testen aan omdat hart- en vaatziekten de meest voorkomende doodsoorzaak in Nederland zijn en zij tevens veel invaliditeit veroorzaken.

  Voorkomen beter dan genezen
  Door gezond te leven en eventuele risicofactoren te behandelen kan de kans op hart- en vaatziekten beperkt en zelfs voorkomen worden. Denkt u bij risicofactoren aan een te hoge bloeddruk, te hoog cholesterol of diabetes. Bij de Service Apotheek Risicotest krijgt u van ons een persoonlijk advies over uw huidige ‘risicoprofiel’ en wat u kunt doen om eventueel gezonder te leven en of u een eventueel te behandelen risicofactor heeft.

  De test vindt plaats in een aparte ruimte in de apotheek en zal ongeveer 30 minuten duren.  

  Kosten Risicotest
  De Service Apotheek Risicotest kost normaal gesproken €30,- per test. Echter, voor klanten van Acacia Apotheek bieden wij u de test aan voor  €15,-. 
  Naast de diverse bepalingen die gedaan worden, ontvangt u gezondheidsadviezen en een persoonlijk overzicht van de bij u bepaalde waarden. Afhankelijk van uw ‘risicoprofiel’. 
Copyright © 2021 Service Apotheek Beheer. Alle rechten voorbehouden.
IDeal Visa Mastercard
TOP